vineri, noiembrie 23, 2007

leapsa prin cartier

am primit o leapsa arheologica, tipic feminina "Ce intrebari sau replici de pomina ati luat sau ati dat?"
incep cu o replica reusita din facultate si vremea in care stateam la camin. cautam biocarpetul pentru treburi gospodaresti si am intrebat-o pe colega de camera: unde e chestia aia care face spume si nu e maica-ta!". la asta cred insa ca m-am amuzat singura si nu-mi pare rau!
una la fel de veche de pe vremea bunicii, ascultata insa la coltul usii de la altcineva. se discuta prin casa despre formatia depeche mode si bunica dornica sa participe activ intreaba cine sunt astia de la formatia "de pesti morti". asta e motivul pentru care sunt in continuare surprinsa ca zoe petre ne face prezentari in powerpoint la cursuri si ca ion iliescu are blog.
stateam de vorba cu tibi despre diverse activitati de administrare a magazinului si comentam despre lipsa de interes a unui furnizor: pai suna-l si spune-i ca ai doua vesti, una buna si una proasta. vestea buna e ca ai telefon si vestea proasta e ca ai numarul lui!" cine-l stie pe tibi cunoaste!
la vorbe din astea se adauga afirmatii dubioase si imaginatia noastra with powers combined. rezultatele sunt free style comments pe afirmatii ca: trompetele si pocnitorile le aducem de la firma, atentie! caine rau guştă!, sa luam calul dumneavoastra de pilda!, maciuci la tava (in general la adresa clientilor si pretentiilor lor mereu rationale), oha (pentru a ne semnala absenta de la birou).
altele acum pe loc nu mai retin, dar daca ne cunostem si am avut vorbe, te invit sa comentezi!

mai departe ii insarcinez ^_^ pe spio, pe bogdan, pe claudita si coercitiv (daca inca mai desfac coji de portocale) sa raspunda la leapsa cat mai emotionant si personal.

Etichete:

3 comentarii:

La 23 noiembrie, 2007 , Blogger Independenta Dependenta a spus...

bravaaa!:)

 
La 23 noiembrie, 2007 , Anonymous Anonim a spus...

Ca sa nu spui ca sunt rau si nu vreau sa intru in joc: http://capriciu.com/bogdan/?p=40

 
La 15 februarie, 2008 , Blogger umblu teleleu a spus...

va multumesc domnu' dj.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire