vineri, aprilie 27, 2007

ding, ding, ding

ma uit ca o proasta la carcasa unui cd. may it bring me out of rhis dump i am in ... i'm just passing time. dupa ce am evitat milimetric o intrevedere neplacuta si am fost toata ziua terminata ar trebui sa dorm, nu? cat de plictisit de viata trebuie sa fii, incat sa crezi ca o fleica de carne pe un gratar rezolva tot? let's kiss the cook and be on our way. bye now.
cam asta e sunetul tuturor oamenilor si lucrurilor care se lovesc de mine. suna a gol. nici nu ma mai agit sa-mi demonstrez ca e ceva acolo. nope, nothing here - move on please.
ma uit la cd si acum. there it is. nu e ca si cum am nevoie acum de o confirmare a intuitiei si dorintelor mele. ar fi prea frumos, nu?

Etichete:

bad side of life





Copy: Cultura Inglesa English Courses.
Agency: Lew'Lara

Etichete:

joi, aprilie 26, 2007

fast




Copy: Everything's faster here.

Advertising Agency: Carmichael Lynch
Executive Creative Director: Andy Clarke
Creative Director: Glen Wachowiak
Art Director/Illustrator: Tony Lintner
Copywriter: Ellie Anderson

Etichete:

hell poster


Copy: Against pain.

Advertising Agency: Leo Burnett & Target
Creative Director: Carmen Tiderle
Art Director: Alex Icodin
Copywriter: Irina Burlan

Etichete:

the good shepherd


Copy: Yes, I know, but he doesn’t look like a shepherd anymore.

Advertising Agency: Leo Burnett & Target
Creative Director: Carmen Tiderle
Art Director: Alex Icodin
Copywriter: Irina Burlan

Etichete:

miercuri, aprilie 25, 2007

about death





Etichete:

party




Copy: Start a party.

Etichete:

bathroom



Copy: How long has it been since you've been to the bathroom.

Etichete:

eggs




Etichete:

mobila



Copy: It’s true you can have it cheaper.

loading



Agency: Rethink

Etichete:

hopscotch




Copy: Rock climbing camp for kids.

Advertising Agency name: Saatchi & Saatchi
Creative Director: Ramesh Ramanathan
Creative Directors: Suhas Parab, Juju Basu, Shormishta Mukherjee
Art Director: Vihar Patkar
Copywriter: Ritabrata Saha

Etichete:

legend condoms



via goodness

Etichete:

dogs PSA


Copy: Each year hundreds of dogs are abandoned because their owners are tired of playing with them.

Etichete:

marți, aprilie 24, 2007

copyvraister

se invart zilele in gol -viata se desfasoara, in ritmul ei, in directia pe care eu vreau sa o impun. mi-am dorit sa nu ma incadrez intr-un grup, curent - iata-ma in grupul celor care nu vor sa fie etichetati (teapa - astea sunt burtile de peste din care nu imi vine sa spun ca voi razbi cumva la lumina). mi-am dorit sa am o preocupare constanta, sa fiu pasionata de ceva - iata-ma prinsa in valtoarea superficialului (asta e un sfat pe care mi l-am insusit). funny tricks, ha?
unii oameni ascund tristetea in spatele unei mine vesele si a unei atitudini optimiste. toate se destrama daca ai rabdare sa asculti, cad zidurile fara sa fie nevoie sa le darame cineva. altii sunt precum niste panouri publicitare - sufar, se vede nu? others are just faking it. faking living, faking relating, faking suffering. se uita la tine cu ochi tristi, iti cer atentia - ia-ma in brate si alinta-ma - spectacol pentru fraieri. in cate caracatite de genul asta m-am prins pana acum? pacalita de imaginea comerciala am crezut ca vin cu un suflet la fel de comercial.



lumea din jur - si eu sigur - sufera de deficit de atingere. sau poate am doar eu o duda pe creier. dar, atunci de ce ar mai exista free friendly hugs? hug a tree boys and girls. things are messed up.
e iritant faptul ca o mica schimbare in calitatea vietii imi permite recanalizarea tuturor energiilor ramase spre tulburarile emotionale. si daca tot pot sa observ ce se petrece de ce nu ma opresc. cade digul, tasneste apa - umple repede cu niste saci de nisip spartura. n-ai timp sa respiri ca in alt colt alta parte a digului cedeaza. si alergi ca prostul ba in stanga ba in dreapta, reparand la infinit situatii de criza. eu zic ca e cazul sa ma organizez. asta sa fie viata repetititva cu care ma ameninta profesoara de franceza la meditatii?

Etichete:

what we like to talk about




We never make enough time for vintage, gloss, exhibitions, pleasure, lingerie, tai chi and marmalade the same goes for the sky. It consists of rather serious words or expressions used in the news, from everyday news stories to articles on society suffering, local stabbed, corruption, climate change, crime wave, spending power goes down, 6 dead this week-end ...
We should talk more about love, allure, neurons, sushi, figures, mascara, high heels and chocolat gâteau. The sea is made up of words used in the news, that are rather depressing ... such as : violence, economic recession, missiles, drought, the war in Iraq, marital violence, terrorism, rising unemployment, national security ...

Agency: Australie
Creative Directors: Claire Ravut, Stéphane Renaudat
Art Director: Guillaume Quere
Copywriter: Céline Lescure

Etichete:

secrete la tocat




Copy: Keep secrets secret.

Etichete:

zero animation




Copy: For the details your production is missing.

Etichete:

way up north



Agency:Y&R Redcell
Creative Director: Tico Moraes
Art Director: Diogo Barreto
Copywriter: Catarina Graça

Etichete:

milk matters

Agency: Wieden + Kennedy

Etichete:

luni, aprilie 23, 2007

cand pisica nu e acasa ....

am stat azi ca o gaza la soare, pe terasa si mi-am incarcat bateriile. ma rog, are si lacul avantajele sale. apoi am papat capsuni, capsuni - pana i felt sick.
ziua de azi m-a uscat. framant cu artu aceleasi discutii de luni de zile. ajungem la aceeasi concluzie de fiecare data. ea simte ca nu conteaza, eu ca nu se mai petrece nimic nou cu viata mea profesionala. nu astept sa-mi cada capsuni in palma, dar orice fel de ajutor e binevenit. si ca sa citez acountu' lumea e rea. i feel trapped. i feel like i am slowly turning to plastic. a plastic smiling, dancin, nodding mannequin.
am adunat ce am lucrat pana acum aici ca sa incerc sa-mi fac un fel de potofoliu (e impropriu spus - colectie de lucrari). cam se aduna proiecte, propuneri de licitatie - the works. aproape 2 ani de proiecte, propuneri,
in plus, it has been sent - gradinita sper ca e cu noi. acum am treaba asa ca ma duc in coltul meu sa citesc.

Etichete:

nazi hands





Agency: EURO RSCG
Creative Director: Juan Baraona
Art Director: Adolfo Lira
Copywriter: Rodrigo Bravo

Etichete:

a winner

Copy: More education for girls in Islamic countries.

Art Direction: Tolga Büyükdoganay
Copywriter: Patrik Partl

Etichete:

bad mac





Copy: Breakfast 6:00 til 10:30

Advertising Agency: DDB
Executive Creative Director: Matt Eastwood
Deputy Creative Director: Steve Back
Creative: Ant&Alex
am vazut supersize me, am citit despre macdonaldizare (:D), am vazut si toate printurile peta. sunt anti - mc, dar doamne cat de buni sunt cartofii prajiti.

Etichete: