marți, octombrie 10, 2006

i think i found it



ma refer evident la o casa. nu e necesar a se intelege "acasa". la capatul lui 313 (ca nu degeaba am lociut trei ani in centrul vechi - sa vad si eu cum e sa te plimbi cu autobuzul!).
am avut un inceput de saptamana agitat. mi-am bagat picioarele in inceputul de relatie care incepuse deja sa miroasa a peste, am mai si muncit, m-am mai si enervat. the same old shit.
am auzit neste vorbe inteligente, intr- o conversatie cu un om dastept, bre!
spunea el ca oricat de mult mi-as dori eu ca punctul meu de vedere sa fie adevarat - anume ca tinerii mai citesc - chiar si adevarat, faptul ca tinerii citesc nu ii mai ajuta cu nimic. valoarea unei carti azi nu ar fi egala cu valoarea unei carti acum 20 de ani. caci din nefericire cele cateva pagini citite se pierd, pe drum spre baie, intre doua reclame prinse cu coltul ochiului si o melodie house.
posibil adevarat, dar in acest caz efortule de a mai citi, este dupa umila mea parere inutil. in final cei care citesc, sigur nu mai citesc ca sa isi umple timpul - atata timp cat exista modalitati mult mai simple de a lasa timpul sa treaca pe langa tine - ci extrag din ceea ce citesc maximum de cunostinte (m-am pierdut pe drum aici). do i make sence ?
suficient cu discutiile inteligente. sa vorbim despre oja, moda si avorturi.....
am pus gherutele pe niste muzica mai mult decat interesanta. am niste versuri pe care am sa le scriu intr-o zi cu soare, cand ma voi muta si voi avea si net. (aici simteam nevoia de o fata suspicioasa, care sa spuna ceva de genul: da, a inghetat iadul!)


Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire