marți, noiembrie 21, 2006

noi vedem ceea ce tu alegi sa nu vezi




Etichete:

5 comentarii:

La 21 noiembrie, 2006 , Blogger my north shadow a spus...

groaznica treaba! brrr

pentru ca n-ai post a comment pt "cumparaturile ucid" pun aici:

daca in comentariul tau/traducere ai vrut sa faci un joc de cuvinte sa o idee "jucausa" nu a iesit deloc pentru ca e vorba de "a cumpara, omoara' si mesajul e cat se poate de clar si nu lasa loc de interpretari fortate pentru ca daca te uiti in stanga sus este sigla unui fond pentru protejarea fondului salbatic, si numai din ingnoranta ai putea trece mamiferele mari la capitolul "cumparaturi", in general prin cumparaturi intelegandu-se totusi lucrurile pe care le iei de la Metro sau din Mall.

 
La 21 noiembrie, 2006 , Blogger umblu teleleu a spus...

ignoranta de mine! :)

 
La 21 noiembrie, 2006 , Blogger Unknown a spus...

ca de obicei, dracu are aceeasi capacitate de a percepe nuantele, ca in acest post:

http://hoteluniversal.blogspot.com/2006/11/sorrrrrrrraaaaaaa.html

pt. el, sa stii ce vrei dar sa ai "no results for your search", este acelasi lucru cu a fi "totally lost"

ignorantii de noi! :) ,cum vedem ce altii aleg sa nu vada!

dracu-le, ca sa intelegi si tu, e ca si cum tu ai fi "totally lost" dar te consideri un neinteles in cautarile tale ce se termina invariabil cu "no results for your search" (smaranda stie de ce, dar esti prea misogin sa asculti si parerea ei...)

 
La 21 noiembrie, 2006 , Blogger umblu teleleu a spus...

so, back here ha? welcome again. well, dracu e un maestru al elucubratiilor(Combinaţie de idei haotice şi absurde - DEX). eu, muritor de rand ce ma aflu, rar inteleg ce vrea. si in general cer semnatura ca sa cred.
eu incerc sa scriu despre ce inteleg. voi incercati sa intelegeti despre ce scriu. bun prilej de discutat la o bere, nu?

 
La 21 noiembrie, 2006 , Blogger my north shadow a spus...

pai, treba cu nuantele - sunt un adevarat maestru si mi-a adus si o mie de chestii bune pana acum. Faza cu "soraaaaa" stii bine ca am dreptate, dar imi face impresia ca iti trebuie o camera la hotel si atunci te dai cu proprietareasa. nu are rost rost sa iti explic nuantele, tu le sti pe ale tale (luminez mintile numai daca imi vinzi sufletul tau! ai marunt ca n-am sa-ti dau rest!)

treba cu misoginismullll.....ori ti-ai dorit si tu vreodata sa ai o anumita atitudine sau ai vrut sa spui lucrurilor pe nume dar ti-a lipsit curajul si atunci aati cu degetul ori ai alta viziune asupra femeilor....probabil o viziune manastireasca! Este trist faptul ca este singura data cand incerci sa sesizezi cava si atunci esti estompat si prabusit in propriile licariri unduinde ale gandurilor ce-ti trec diafan prin maduva spinarii ca cocorii toamna pe cerul innorat (adica obositi si cu frica in san). Smaranda este o dulceata si ascult ce are de zis si ii plac si desenele mele, iar posturile nu le considera misogine, asa cum faci tu, fire sensibila si gata sa freamate in cor cu vibratia emotionala a fiecarei senzatii feminine. :)) (ia-o ca o gluma)

ideea cu berea nu e rea, iar tu draga proprietara nu o mai da pe modesta si omul rezonabil, ca stim prea bine ce-ti poate pielea in viata de zi cu zi si cat de sclipitoare te consideri (mai cava ca staniolul de la ciocolata sau glucoza, sau ce oi manca tu).

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire