luni, august 27, 2007

cine, la ce nivel conduce?

in zboara niste versuri prin cap - i don't want to talk about it/the way you broke my heart - fara motiv. ascult bebe si tenacious d la infinit - strange combination, huh? m-am uitat la the manciurian candidate, varianta veche fiindca vroiam sa vad care sunt diferentele - am vazut de curand varianta recenta. adun hartoage pentru dosare si ma gandesc la un cadou de nunta.
mi se cojeste pielea expusa atat de incapatanat soarelui timp de o saptamana. poate vrea vacanta sa-mi fuga din piele. oare daca scap de vesmintele vechi voi deveni altceva? nu altcineva ca asta fac in fiecare zi.
azi am intrat in cladirea in care lucrez in huiduielile unor oameni care protestau din diverse motive. un grup de 50 de oameni inconjurati de jandarmi ca un rond de flori. nu stiu ce probleme aveau - chiar nu mi-a pasat. m-a amuzat ca lumea locului (micul univers pe care nu-l observi daca nu esti de-al casei) ii privea cu mila (paznicii se uitau la ei cam cum ma uit eu la un caine care moare de foame pe strada - n-am cum sa te ajut, dar macar imi pare rau, vanzatorii de la magazinul de peste drum zambeau si ei incantati de o iesire din rutina unei zile de luni). poate ca mi s-a parut mie de somn dar toata lumea zambea intelegator (uita-te si la prostii astia) si se straduia sa ascunda zambetul in spatele unei mine serioase.
Siempre me quedará la voz suave del mar, volver a respirar la
lluvia que caerá sobre este cuerpo y mojará la flor que crece en mi,
y volver a reír y cada día un instante volver a pensar en ti
mixed with
Long time ago me and my brother Kyle here, we was hitchhikin' down a long and lonesome road.
All of a sudden, there shined a shiny demon... in the middle... of the road.
And he said:
[sung] "Play the best song in the world, or I'll eat your soul."
(soul) [spoken] Well me and Kyle, we looked at each other, and we each said... "Okay."
[sung] And we played the first thing that came to our heads,
Just so happened to be, The Best Song in the World,
it was The Best Song in the World.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire