luni, noiembrie 26, 2007

the slings and arrows of outrageous fortune

imi place din ce in ce mai mult meryl streep. azi, fara sa vreau gandul ma duce spre adaptation si spre susan orlean, the woman with one unembarrased passion, to care about something with passion. nici charlie kaufmann nu e de lasat, e o mare nebunie in capul lui. am avut de-a lungul intregului film senzatia ca fratele lui nu exista, pentru ca pareau bucati opuse ale aceluiasi intreg. mi-am satisfacut dorinta de ceva nebunie cu secret window. writers tend to get involved, don't they?
these days i'll have some embarrasing explaining to do. nu cred ca din astea am sa ma scot doar cu un zambet. dar e simplu, putina nesimtire combinata cu dezvaluirea propriilor slabiciuni si dezamagiri stoarce din interlocutor putina mila si un zambet. i play this part all the time, poate ca e ok sa incerc si cealalta parte a baricadei ca de zambete si dispret mi s-a luat. e simplu, nici nu cred ca am sa rosesc.
the reason it matters to care passionately about something, is that it whittles the world down to a more manageable size. whittles, e un cuvant tare dragut, nu?




Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire