duminică, noiembrie 13, 2011

despre tot felul de masochisti

de pe o poza din feed-ul de facebook, am ajuns in profilul unei tipe care vinde pantofi, apoi pe un blog plin, da plin ochi cu poze de pantofi, de toate culorile, de toate formele, de mai toate inaltimile si pentru toate gusturile! toate astea in doar 27 de minute! daca si la munca as fi la fel de eficienta, wow, japonia n-ar mai avea nicio sansa!
si cum ma uitam eu la pantofii cu pricina m-am impiedicat de o constatare. femeile iubesc pantofii pentru ca pantofii sunt exact cum sunt femeile. sa ma explic.
de cate ori ati pornit in cautarea unei perechi comode de pantofi, una care sa nu va ucida picioarele in timpul zilei si pe care sa n-o aruncati direct din lift in raft, imediat ce ati ajuns acasa? hai, raspundeti cinstit? de mai multe ori, de zeci de ori, de fiecare data cand luati salariul? buuuunnn!
iata-va intoarse de la shopping, cu pungile in brate si mirosul de nou imprastiat prin toata casa. va scoateti pantofii care, by the way, v-au sapat niste dungi ca niste transee in picioare si ii inlocuiti cu .... o pereche adorabila, la fel de incomoda si inalta!
de ce? pentru ca nu exista pantofi comozi, de bun simt si frumosi, toate in acelasi timp. la fel cum nu exista femei frumoase, destepte si devreme acasa! cred ca, in secret, de asta ne plac atat de mult pantofii, pentru ca in in ei ne gasim sufletele pereche!
in schimb, barbatii sunt altfel conectati. doar ca aici trebuie sa notez o exceptie: barbatii care isi insotesc prietenele prin magazine. ii vad mereu asezati pe o bacheta comoda in magazin, incurcand alte domnisoare fortate de frumusetea ofertei sa probeze inca o pereche de sandalute. au degetele inclestate in jurul telefonului si joaca cu disperare un joculet sangeros in care, ce placuta evadare din realitate, taie si spanzura! barbatii astia sunt la fel de masochisti ca noi. hai sa fim dragute si sa nu-i mai fortam sa ne care si gentutele!

Etichete:

1 comentarii:

La 14 noiembrie, 2011 , Anonymous Masaj Erotic Alba Iulia a spus...

un blog bun , am citit cateva postari super interesante

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

Linkuri de întoarcere către această postare:

Creați un link

<< Pagina de pornire