vineri, septembrie 01, 2006

opaline



e un cantec de la dishwalla (cred ca asa se scrie). as putea sa dau un search pe google dar prefer sa imi inchipui ca e vorba despre o sticla de culoarea norilor. cam asta imi spune mie melodia asta.

anyhoo. ieri am prins ultimele raze de soare, caci se pare ca a trecut vara asta. just walking aroud, fara scop precis sau directie pentru cateva minute. control de realitate, fara casti si ganduri duse in alta parte. oameni, certuri, zambete. nu s-a schimbat nimic, sunt toate acolo....

a inceput numaratoarea inversa. mai sunt 4, 3, 2, 1 zile pana la ziua mea si oficializarea monstruoasei varste de 23 de ani. sunt o baba!!!! ca mai e pana la 25 si apoi 35 cu pisica in brate!!! un pas!!

aujurd' hui am un interviu. incep sa imi pierd speranta. nu mai cred ca se va intampla ceea ce vreau eu. sa fie pentru ca nu cred suficient de mult in mine sau pentru ca chiar nu ma pricep? trying can't hurt anyone but me.

intr-o lume in care pana si masinile de spalat au sase simturi, incep sa ma simt putin depasita. uneori nici macar intuitia feminina nu ajuta.


Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire