marți, august 22, 2006

circulara

ce am mai facut?
Pai: a plecat mama in Italia pentru nu se stie cat timp; am primit deja un mesaj, asa ca stiu ca e OK si ... mama a scris un SMS (un pas mic pentru umanitate stiu dar un pas imens pentru mine si orele in care i-am explicat ca telefonul si laptop-ul meu nu musca, sunt chiar prietenoase).
am avut un interviu la Maximize si chiar m-am simtit bine; sa vedem daca le place ce o sa trimit;(ma gandesc si o sa postez prostiile debitate).
- discutat cu seful dis de dimineata, gresit monstruos - ma doare in cot; adevarul e ca daca nu simt nimic pentru ceea ce fac (auto emocion ca sa zic asa) lucrurile nu au cum sa iasa mai bine decat bine. Desi stilul lui e o idee cam iritant. Se da rotund ca e o persoana directa, chiar e uneori (mai degraba necioplit as zice - si asta e o forma de a fi direct); din nefericire insa atunci cand ar vrea sa spuna ceva legat de munca, se invarte in jurul unei cozi imaginare, te prinde intr-un dans al lamuririlor, comparatiilor, trimiterilor si in fapt nu spune nimic concret. Mai tarziu iti va reprosa senin ca nu il asculti.
In ciuda discursurilor corectiv - incurajatoare (e clar ca el vrea sa dai tot ce ai, ca doar firma lui castiga) nu ma simt manipulata. E mai simplu si pentru mine sa pun suflet: invet mai repede si mai usor si parca timpul si lucrurile vin de la sine.

in final ascultam niste muzica pentru drum:

Amon Tobin - 4 Ton Mantis

Ladytron - He Took Her To A Movie

and last but not least:

Panic! at the Disco.

Lying is the most fun a girl can have

Sper ca muzica e comestibila pentru ca videoclipurile sunt pe alocuri....greu de inghitit!

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire