sâmbătă, octombrie 14, 2006

fat square

cunoasteti povestea patratului gras? era odat un patrat care statea in casa sambata seara pentru ca se saturase sa tot iasa in oras doar ca sa aiba ce spune luni dimineatala munca sau ca sa poata spune ca nu a stat in casa in acea minunata seara. e un patrat cam singuratic (probabil din cauza ca e gras) si isi doreste lucruri neobisnuite. nu are prea multi prieteni si oricum nu prea are nevoie ( in general telefonul suna). patratul asta a ajuns la un alt nivel (ca in rimele de la mafia), doar ca nu prea stie comenzile din acest joc.
ce vrea in acest moment de viata micul patrat? pai cauta pe cineva cu care sa mearga la teatru si la ceai, de la care sa imprumute carti interesante si cu care sa vorbeasca despre ce a citit (patratul asta inca mai crede ca oamenii citesc), ... in general vrea sa-si largeasca orizonturile altfel decat in cadrul unei institutii de studii superioare.
acest mic patrat se uita la semenii lui (mai putin grasi) si se vede in ei. habar nu au ei ca si el a fost candva plin de viata (de noapte) si chef de petreceri. acum micul patrat vrea doar sa vada filme si sa si sa devina faimos (via razvan).
din aceste motive probabil ca the fat square se va reinventa, isi va pune o pereche de ochelari de om inteligent (evident cu rame groase) si se va transforma. va deveni fat2.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire