marți, decembrie 19, 2006

Che was a communist wasn't he?

53% dintre romani considera comunismul o idee buna. formularea intrebarii nu lasa nici o urma de dubiu. o idee - adica in teorie, in principiu nu ca stare de fapt, forma de conducere. aceasta definitie a comunismului te face sa crezi ca cei 53% dintre romani au dreptate. pe de alta parte o alta fata a comunismului, cea pe care am cunoscut-o, nu mai pare a fi o idee atat de buna.
ma intreb daca aceast consimtamant al majoritatii romanilor nu e decat rezultatul unei ciudate forme de ipocrizie care ne caracterizeaza. vrem sa parem impartiali si capabili de analiza rece, indiferenta. sper sa fie asta. in caz contrar suntem un popor cu o memorie mai scurta decat a unui peste.
che guevara poster boy for communist insurrection
this is it for this morning. had a horrible start of a day. noroc cu seara de ieri. am stat pana noaptea tarziu si am ascultat teatru radiofonic: Domnisoara Anastasia de G.M. Zamfirescu. a nice evening indeed. parca a si meritat dimineata tuciurie.
counting the days. sunt plictisita si obosita. n-am chef de cumparaturile de sezon.
ieri am dichisit sediul cu tot felul de minunatii. cam de una singura si fara dispozitia necesara. oricum deja am mai impodobit un brad pentru reclama electrica. the fun is gone.
maine iesim la un restaurant libanez in grup organizat (de firma) si joi avem petrecerea de sfarsit de an in ploiesti. have to shop again for stuff to wear. which part of the word boring should i start with?

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire