duminică, decembrie 17, 2006

Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan

"He is my neighbor Nushuktan Tulyiagby. He is pain in my assholes. I get a window from a glass, he must get a window from a glass. I get a step, he must get a step. I get a clock radio, he cannot afford. Great success!"
chiar nu stiam daca va merita cele doua ore regulamentare. combina comportamentul de sef de trib teleporat in New York cu o interpretare ad litteram a unor expresii prea lejere. si uneori e amuzant.
imi place atitudinea americanilor, indiferenta si politicoasa. daca oamenii au ceva de vandut isi lauda marfa fara sa dea cea mai mica atentie comentariilor stupide sau jignitoare. daca vor sa pozeze in oameni de bine, borat le da ceva de lucru (5 tips to becoming a real gentleman e criminal).
sunt si niste stereotipuri si clisee pe acolo.pacat ca cine le vede intelege despre ce e vorba cine traieste in ele spune ca e o porcarie si inchide calculatorul. sau poate chiar crede ca europenii - sau orice ale natie din afara continentului binecuvantat - sunt asa cum ne arata borat. incredibil de prosti si neadaptati. so, what is the use? -besides fun that is?
imi aduc aminte ca in liceu au venit intr-un program de schimb de experienta niste liceeni din Suedia. profesorii care i-au insotit au intrebat politicos daca e nevoie sa aduca paturi cu ei. profesorul nostru amuzat le-a raspuns ca am coborat deja din copaci si ca de ceva vreme nu mai dormim pe rogojini. si noua ni s-a parut amuzant dar ei cred ca au luat - pentru orice evenualitate - o patura in bagaje.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire