vineri, martie 23, 2007

storytelling


credits: mara
so, aseara dupa un lung post negru de carti si filme am iesit la un concert. nu stiu cum s-a nimerit sa fie hotel fetish in b52 - loc de trista amintire pentru ca e locul lui si oricat de mult mi-am dorit sa-l fac al meu, ca si el, s-a impotrivit. probabil de aia muzica se izbea alb, gol de pereti si simteam fiecare sunet cum se izbeste de mine. o sensibilitate de copil stupid accentuata de asocieri ale trecutului. asta era senzatia din plan secund. am ascultat muzica, am baut o bere neagra, am vorbit, am privit oamenii cu atentie - chiar m-am simtit bine. probabil si pentru ca claudita are un fel de a fi care umple golul - e genul ala de persoana. si chiar ma face sa ma simt mai bine - e unul din oamenii care nu are piedici in a vorbi despre zbaterile interioare mai mult decat despre datul din coate exterior.

am ajuns acasa cu mintea limpede si m-am apucat sa citesc. azi sunt fresh ca o zambila just because i had such a good time inside out.

am luat bilete la teatru la prea vorbita piesa dragostea dureaza 3 ani. vede marti ce, de ce si cum dureaza ea atat de mult. in weekend m-as cam duce acasa, dar imi e atat de urat de drum ca m-as da cu capul de asfalt doar sa dorm doua zile neintrerupt.



for yesterday and today sweet nina simone and her feel good music. nu stiu de ce nu fire exit sau lydia.







Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire