joi, martie 29, 2007

ziua cu sprite si salata norvegiana

nu pot sa cred cat de greu a trecut ziua de azi. am corectat cacatul ala de anual de identitate - pune caciulite si virgule in corel si dai si lupta si dai si lupta. bine ca a aparut mac -ul, poate asa nu va mai trebui sa fac pe dactilografa dibace (which i am not).
pe seara am fost la teatru mic la alex si morris - regia lui gelu colceag. nu mai stiu de cand nu am mai aplaudat cu atata placere la o piesa, nici cand am auzit lumea din sala sa fie atat de incantata. am citit cronicile de pe diverse siteuri - in fapt aceeasi cronica mai mult sau mai putin trunchiata - povestea nu are nimic exceptional, un twist care sa te surprinda. batranul ursuz care sigur ascunde o poveste sfasietoare, asistenta care in ciuda comportamentului morocanos tine la el si colegul de camera - un om de bun simt. desi ne amageste cu un happy end autorul incheie piesa sub semnul repetitiei what goes around comes around.
schimburile de replici au fost geniale - la jocul de carti boli, operatii, epidemii as putea si eu participa cu succes. in spatele cuvintelor am simtit o experienta personala si nu constatari colective acre despre batranete si singuratate. de data asta cuvintele au avut putere prin simplul fapt ca erau cuvinte care povesteau fara sa incerce sa iasa in evidenta, sau sa ma pacaleasca cum ca ar fi atotstiutoare.
la plus chiar trebuie sa adaug spectatorii fara mobile deranjante si dornici sa rada - chiar si de propria lor soarta ( ca doar nimeni nu vrea sa moara tanar).
as for being old, de la distanta anilor mei si pentru mine imposibil de depasit ar fi incapacitatea de a ma descurca de una singura, de a fi propriul meu stapan si implicit dependenta de niste oameni care inevitabil vor avea lucruri mai importante de facut sau pur si simplu vor dori sa isi traiasca viata.
pentru azi - hai sa subestimam puterea unei atingeri:


Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire