marți, aprilie 24, 2007

copyvraister

se invart zilele in gol -viata se desfasoara, in ritmul ei, in directia pe care eu vreau sa o impun. mi-am dorit sa nu ma incadrez intr-un grup, curent - iata-ma in grupul celor care nu vor sa fie etichetati (teapa - astea sunt burtile de peste din care nu imi vine sa spun ca voi razbi cumva la lumina). mi-am dorit sa am o preocupare constanta, sa fiu pasionata de ceva - iata-ma prinsa in valtoarea superficialului (asta e un sfat pe care mi l-am insusit). funny tricks, ha?
unii oameni ascund tristetea in spatele unei mine vesele si a unei atitudini optimiste. toate se destrama daca ai rabdare sa asculti, cad zidurile fara sa fie nevoie sa le darame cineva. altii sunt precum niste panouri publicitare - sufar, se vede nu? others are just faking it. faking living, faking relating, faking suffering. se uita la tine cu ochi tristi, iti cer atentia - ia-ma in brate si alinta-ma - spectacol pentru fraieri. in cate caracatite de genul asta m-am prins pana acum? pacalita de imaginea comerciala am crezut ca vin cu un suflet la fel de comercial.



lumea din jur - si eu sigur - sufera de deficit de atingere. sau poate am doar eu o duda pe creier. dar, atunci de ce ar mai exista free friendly hugs? hug a tree boys and girls. things are messed up.
e iritant faptul ca o mica schimbare in calitatea vietii imi permite recanalizarea tuturor energiilor ramase spre tulburarile emotionale. si daca tot pot sa observ ce se petrece de ce nu ma opresc. cade digul, tasneste apa - umple repede cu niste saci de nisip spartura. n-ai timp sa respiri ca in alt colt alta parte a digului cedeaza. si alergi ca prostul ba in stanga ba in dreapta, reparand la infinit situatii de criza. eu zic ca e cazul sa ma organizez. asta sa fie viata repetititva cu care ma ameninta profesoara de franceza la meditatii?

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire