marți, aprilie 17, 2007

imi pare rau

in seara asta intru in unul din magazinele jenante din zona in care locuiesc (as putea sa incep tirada anti-corporatie - supermarketuri care omoara orice fel de concurenta si te obliga sa cumperi paine din centru sau sa faci frumos coada pentru un borcan de muraturi - dar nu azi). azi imi iau eu frumos niste mere si nectarine si ma opresc sa iau dresuri din alea jenante de nu porti decat o data pe an (primavara si toamna - fix ca apostolii, nu?). si cum stateam eu de vorba cu tanti de la magazin si ma chiombeam la sosetele alea blestemate (don't like them, don't like them !!) vine un nenea in magazin si intreaba grabit: care e cel mai scump parfum de la dumneavoastra (sic!) din magazin? ma intorc: adidasi aurii, blugi cu patratele de denim cusute peste, punga de plastic la purtator - manelist 100%. tanti imi impacheteaza sosetele tacticoasa (erau doua perechi in cutie si eu nu doream decat una - acum stiu sigur ca se vor rupe la 30 de secunde dupa ce le-am pus in picioare si voi intelege de ce erau in cutie doua perechi - de rezerva - si ii spuse individului: pai, vedeti, la noi parfumuri scumpe ...
platesc. tipul scoate portofelui din buzunar si parca vorbeste pentru el: azi a fost georgiana la spital! (cand am iesit mi-am dat seama ca vorbea cu un prieten care il astepta in usa). in acest moment exact mintea mea a continuat de una singura afirmatia lui: sa faca un avort! nu vedeam care altul ar fi fost motivul pentru care ar fi primit georgiana un parfum scump doar pentru ca a fost la spital punct.
mi-a parut sincer rau pentru georgiana. si mi-a parut sincer rau si dupa mine. ca nu mai stiu cine e omul care gandeste asa de vanat.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire