miercuri, mai 30, 2007

inlocuibil

am reusit, in final, sa inteleg de ce fostul art il uraste pe actualul art. pentru ca actualul art a fost adus, pe bani mai putini (disperarea unui alt loc de munca de cacat) sa stea in coastele celui vechi de la o vreme prea iute la manie si plin de comentarii. noul art dorea sa se impuna, muncea peste program si era doar un zambet - trece in timp. vechiul art tot nemultumit si in plus sictirit de tactica murdara. acum, printr-o ironie a sortii vechiul art e undeva unde iarba e mai verde, noul art s-a impus prin absenta (la masa verde, nu?) si se teme - ghici de ce? - evident sa nu fie la randul lui sapat pe la spate de cineva mai tanar, energic, plin de se poate in el.
undeva printre aceste bancuri proaste am picat si eu, copy planuit pentru vechiul art, ajuns copy pentru noul art. usor de inlocuit ca e talent cacalau. with no shoes to fill.
cand pornesti de la podeaua rece a faptului ca nu esti indispensabil, ca vei fi usor inlocuit poti sa faci cam ce vrei. you are indeed a loose cannon. adica ce te mai poate impiedica sa te transformi in samanta de scandal? nu adun frustrari de dragul nimanui.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire