joi, mai 24, 2007

ce sa fac, astept furtuna

artu' meu vrea sa ma omoare. azi a tipat la mine (la mine, fiinta calma si nevinovata!!!) si mi-a infipt creionul meu (bine ascutit) in deget (aaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu!!). cred ca daca nu reactiona instant lesinam cu creionul in deget (sa fiu mai clara: cu varful creionului rupt in deget). si acum se cacaie la neste prostii si nu vrea sa ma lase sa plec. o sa sufere. i tell you she will suffer the way my poor finger is suffering right about now.
later am trecut pe la magazin apoi am papat clatite cu ciuperci in gara lipscani - in timp ce vorbeam despre filmele porno si modalitati de consum cu gasca vesela de bajeti (sanchiu creata). abia acum ajung la partea interesanta a zilei de azi -am fost in revenge si ne-am oprit la un suc. e ceva extrem de ciudat la un bar aproape gol si curat luna. ma uitam la clubberii ^_^ razleti si la incercarea lor de a se distra - atunci cand nu ai sprijinul multimii mai mult sau mai putin high e greu sa te distrezi. simti ochii lipiti de tine si de miscarile tale si brusc ingheti. era nice inside - cativa de-ai case (nu eu), muzica veche si o atmosfera relaxata.
anywayz, poate nu ai mirosit vara de afara. mergi in curtea sticlarilor ca sa simti parfumul teilor, cumpara un buchet de bujori sa-ti insenineze biroul sau un castron de capsuni. ciresele mai tarziu, sunt o alta poveste.
chiar si omul din oglinda ma priveste mut - ce dracu' sa ne mai spunem.


Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire