joi, iunie 28, 2007

esti cucuveaua noptilor furate

azi n-am avut chef de nimic. m-m dat pe bloguri toata ziua in speranta de a face timpul sa treaca mai repede - n-am idee spre ce, nici nu ma mai intreb. am ajuns de pe blogul lui otrava - unde e eloa cand ai nevoie de ea? - la andrei rosca pe blog unde am aflat cum sa faci sa nu ai trafic pe blog. apoi pe why advertising sucks unde am citit despre salarii in adevertising si in ce fel se obtin maririle - prin transfer voluntar la alta agentie. apoi am citit ce are de spus mihai coliban despre ghost-uri. am fost si acasa la cronicile unui gay ca sa aflu mai multe despre balene. m-am plimbat toata ziua. cine stie cand mai avem curent si net in acelasi timp again.
mai pe seara m-am jucat cu ana mica. am imbracat-o pe barbie, we fought for fashion, l-am hranit pe scooby doo. i think i might have a way with kids, da' nu mai spun asta la nimeni.

pe seara am fost again la magazin si am iesit la o bere in fire. am obosit rau azi. poate ca ar trebui sa mentionez ca am si muncit de dimineata: am facut textele pentru invitatia la conferinta distribuitorilor agrana. urmeaza afisele, banner-e si altele - depinde pentru ce au oamenii bani si gusturi. ca la piata again and again.


am senzatia ca se repeta acelasi zgomot de fundal peste momente la fel, totul fara numar, fara limita. intre ele toate nu imi mai gasesc nici o alinare. round and round and round again.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire