miercuri, iulie 25, 2007

i never thought you were a fool but darling, look at you!

i feel like i don't know my friends anymore. i wonder if they see how much they changed. sometimes i wish things would stay as they were. somehow a year ago life seemed much more simple and things were clearly cut. now there is too much beer between every thought and reality. kinda sad i have to say pentru ca eu de oamenii astai noi nu vrea sa stiu nimic.
cu totul fara nici o legatura cu restul vietii mele, artul meu e nebun. acum se chinuie sa faca o casa pentru lacusta imensa pe care a prins-o de pe balcon. imi e mila de biata de ea! (lacusta Lucy mai nou!) reformulez: m-am apucat de pariuri - nu va trai mai mult de 2 ore!
total unrelated: de la etajul sapte certurile speciei masculine posesoare de masina sunt mult mai interesante. in intersectie doi barbati vasnici s-au luat la bataie. masina politiei si ea in intesectie, politistii probabil erau deja in concediu. dupa cateva minute si imbranceli rau prevestitoare se decid sa coboare si sa-i separe pe baietii veseli. isi mai zbiara ei cate una cate alta si par ca vor sa plece. doar ca unu' mai mic si razbunator de felul lui sare din masina si sparge - de la distanta de la care ma uitam eu la filmul cu van damme, cu pumnul - luneta masinii dusmanului de moare (care nici pe urme nu-i calca). din masina lovita sar doi baieti de data asta care-l bat mar la comun pe atacator - unde era al doilea mai devreme?. intersectia e deja blocata, masinile claxoneaza, politistii stau frumos in masina. degeaba.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire