miercuri, septembrie 05, 2007

cumpar si imbuteliez mila. ieftin.

ma uit la unghiile mele in disperare. sunt superstitioasa si ma gandesc ca cineva are ceva de rau de spus despre mine. well, best of wishes to you too. pisicu nebun deocamdata e la birou si trandafirii sunt in vaza. harper's bazaar asteapta sa fie citita - am pastrat si cateva bomboane prin jur ca sa fiu sigura ca nu ma apuca disperarea de a ma apuca de o cura de slabire dupa ce vad toate modelele de scandura.
m-am chiniut zadarnic si cu spume sa vad jesus christ superstar - am cedat dupa 15 minute si eraserhead - am trecut de masa cu parintii iubitei si puii sangeranzi dar cand presupusul copil s-a imbolnavit si marilyn a lui lynch a inceput sa storceasca animalute eu am clacat (daca vreau genul asta de excursii incerc sa-mi amintesc un cosmar personal).
am vazut in schimb pana la capat balul pompierilor al lui milos forman si chiar mi-a placut. in aceeasi oala cuprinzatoare a likeurilor intra si layer cake, putin cam previzibil dar plin de invataturi - a good business man is a good middleman and shit is spread in layers, the upper you get the less you take. ceea ce imi doresc si mie.
ma incapatanez sa ma uit la filme pana la capat chiar si atunci cand mi se par slabe sau plictisitoare pentru ca imi inchipui ca voi avea o surpriza pe final sau voi observa un detaliu care imi schimba perspectiva. prima oare cand am vazut le charme discret de la bourgeoisie n-am prea gustat scena restaurantului sau sosirea invitatilor. alta minte, alte vremuri.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire