joi, decembrie 13, 2007

cu ce o sa fie mai nou anul asta?

nu stiu cum, am ajuns sa cred ca oamenii de bine sunt ridicoli. ma refer la acele persoane care se opresc din treburile lor sa dea un mail pe grup ca sa explice ca mesajele cu donati un ban sau sange si dati linkul mai departe sunt un hoax. who doesn't know that? si daca nu stiu pe in ce lume traieste individul?
simt sfarsitul de an in aer. in mod normal, vremea asta ar fi trebuit sa fie una de evaluare, de trasat de planuri si listat dorinte. doar ca anul asta nu vreau. adica am planuri pentru mine si viata mea doar ca nu mai e nevoie de o trecere de an ca sa mi le stabilesc. iar liste de to do eu nu mai fac. imi propun in schimb sa spun da mai des. am observat ca acest cuvant magic ma arunca in cele mai neasteptate combinatii.
cartile de vizita desenate de hugh si apoi de mine le-am lasat in everest. am pastrat-o pe a mea ca sa-mi aduc aminte ca sunt o fraiera usor de impresionat. as fi putut face un pariu ca s-a intors si le-a luat. nu-mi pot explica de ce ar vrea sa le pastreze. eu nu le-am putut lua, mi se pareau prea grele.



Etichete:

2 comentarii:

La 15 decembrie, 2007 , Blogger Independenta Dependenta a spus...

miroase tare de tot a iarnă anul ăsta! :)

 
La 15 decembrie, 2007 , Blogger umblu teleleu a spus...

e un frig, doamne!

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire