duminică, decembrie 30, 2007

o gaina si eu

ma gandesc la tribul african adus la new york pentru un mic experiment. ma gandesc la gaina pe care au vazut-o ei. cateodata am senzatia ca din tot ce vad in jurul meu nu vad decat blestemata aia de gaina.
dupa cateva zile de tratament parintesc, doua zile de bucuresti si imprimat tricouri e timpul sa plecam. nu sunt extraordinar de entuziasta. imi aduc aminte prima experienta de aeroport outside the country. coplesitor si sa speram irepetabil.
opt zile, da? iar eu nu ma gandesc decat la prima zi dupa the trip cand am sa stau in varful patului si am sa dorm. stonehenge you say? un ecler cu caramel si cateva episoade din dexter i say.
om destept de felul meu am evitat sa ies la sfarsit de an cu prietenii de acasa si cu colegii de liceu. doar ca plictiseala extrema si entuziasmul fratelui meu complet amorezat m-au convins sa ies din barlog. sa ne scutim de constatari ridicole despre schimbare. a fost dragut romeo care a facut o gluma cred, fara sa vrea: tu nu te-ai schimbat de loc! nu te-ai ingrasat, n-ai slabit! :D multumesc, multumesc!

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire