marți, februarie 19, 2008

ai cinci masline! mesteca incet!

mariusica la deal, mariusica la vale! pai vorbesc eu cu el si ne bage prin spate. la teatru. ok, o sa fie ca in facultate cand cristina facea ochii de caprioara ranita + caine lovit pe strada, la dragutele doamne plasatoare, ca sa intram la cine mai stie ce piesa, sa ne asezam pe trepte si sa visam.
ajunse in fata intrarii din spate (sic!) la tnb, constat ca mariusica nu era ruda unui prieten care e casatorit cu o tipa care il cunoste pe unul din angajatii teatrului. mariusica era in fapt marius rizea. buna mariusica! zic si eu AA style. se converseaza cu mihaela in timp ce ne conduce prin culise, in sala. casc ochii caci, gandesc eu, n-o sa am sansa de doua ori sa pasesc pe acolo.
piesa se numeste sambata, duminica, luni. nu ma pot da cu parerea in aer, mergeti de vedeti si ziceti cum va place.
ce vroiam eu musai sa zic e ca dupa piesa ne-am intors la o tigara in culise, intr-un colt. in 5 minute maxim toata distributia a defilat prin fata mea. cu machiajul intact, probabil isi schimbasera doar hainele de scena, plecau unul cate unul. fara nici un stai sa vin si eu, fara grupulete susotind. unul cate unul, bine camuflati sub sepci si palarii. in the end it is just a job, which you leave behind the minute you walk out the door. daca nu, imi e din ce in ce mai clar, tu ai o problema.
si mihaela care face pe niznaiul!

Etichete:

1 comentarii:

La 21 februarie, 2008 , Blogger Otherlander a spus...

Asa, deci pe mine nu ma iei la teatru. Beneeeeeee...

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire