duminică, februarie 03, 2008

me and my monkey

people get lost. stupid, i know. vroiam sa scriu ieri ca as pleca. as pleca da n-am unde. as pleca la cineva in brate, se poate?

scoala, munca, art care pleaca, am vrut sa le las acasa. doar ca nu mai merge. senzatia molaie de plutire, drumul caldoros spre casa intr-un taxi fara muzica, micile mele placeri nu mai sunt intregi. ganduri impertimente si insistente imi strica linistea: si daca ...?, ma intreb oare ...? nici macar daca nu am pretentia de persoana serioasa nu ma lasa in pace? macar cateva minute!

i got lost in manele last night. s-a adunat seara trecuta un grup foarte straniu de personaje - in cautare de ... n-as putea spune, ce sunt eu, un autor? a fost una din rarele ocazii in care oamenii care au promis ca vin au venit si cei care au aflat pe parcurs s-au invitat. unplanned party in fabrica, o oprire in gossip cu taierea elanului si eterna solutie: playlist-ul universal din fire. care e la fel, de ani si ani de zile si e bine cum e. fire-ul are talentul de a scoate extremele din oameni, in fire nu se bea, nu se danseaza, nu se priveste sau flirteaza cu jumatate de masura. the big guns are out on a fire saturday. sau cel putin asa am auzit :D eu ma ocup cu victorii mai mici.

trebuie sa mai zic totusi ca lumea asta e mica, mica, mica si ca in lumea asta mica, mica, rea si curioasa cel mai bine e sa scrii povesti. mai ales pe blog.


Etichete:

2 comentarii:

La 04 februarie, 2008 , Blogger Otherlander a spus...

Wrong Cure song, I know, but...

"I've been looking so long at my pictures of you, that I almost believe that they're real"... Story of my life...

 
La 15 februarie, 2008 , Blogger umblu teleleu a spus...

mai! wake up amd smell the coffee. mai ai timp berechet sa fii dezamagita.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire