miercuri, aprilie 02, 2008

blockhead

you are. we car? sa inteleg ca aici car isi propune sa devina verb as in we embody the automotive spirit? asta ca sa completeze rationamentul (sa bagam si-un termen mare: cartezian) you drive therefore you are. un slogan cam complicat pentru o masina asa de micuta.
pe adslogans mi-au mai atras atentia: be kind to yor behind (cotonelle toilet paper) si looks like your ship's come in (virgin holidays travel operator).


the song is called insomniac olympics. as all things pretty it hit me today. schimbam un text dupa gustul si asemanarea clientului fara nici un fel de mustrare sau parere de rau dupa draftul meu. mie nu-mi place sa scriu despre nimic in mod special. desi zilnic scriu despre subiecte cat se poate de diferite nu m-am apropiat de nimic intr-atat incat sa spun, ce bine iata un subiect despre care imi place sa scriu. imi plae in schimb sa ghicesc oamenii si ce anume ar vrea ei sa gaseasca scris pe o pagina adresata lor, imi place sa gasesc atitudinea ironica sau tonul optimist care iti da impresia ca ai gasit in final pe cineva care e ca tine si te intelege. just for the fun of it.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire