marți, aprilie 08, 2008

i will make monkeys of these monkeys

daca esti obisnuit sa mergi pe o sina de tren, cum poate sa fie trecerea de la o fasie ingusta de metal la o strada pietruita?
punch drunk love cu adam sandler intr-un rol complet diferit de 50 first dates, the waterboy sau anger mamagement. seria anterioara de filme este motivul pentru care am ales sa ma uit la punch drunk love - give me something light. daca il vedeti sa-mi spuneti cum vi s-a parut.
mie mi-a placut personajul straniu care fura un pian de pe strada, cumpara sute de cutii de pudding ca sa castige flyer miles, minte cu nonsalanta, e calm pana cand distruge baia unui restaurant. m-a cucerit personajul care poate sa spuna "i have so much strength in me you have no idea. i have a love in my life. it makes me stronger than anything you can imagine" fara sa-mi para ridicol.
apoi am vazut gangs of new york. daniel day lewis - woopsy daisie! vs. i drink your milkshake. cam aceelasi milkshake. de ce a luat un premiu doar pentru al doilea criminal care o ia razna si devine mai sangeros intr-un mod cat mai special chiar nu inteleg.
on the light side am continuat cu blonde ambition - care a fost un hit in ucraina - e atat de prost incat devine amuzant, high school musical - ca sa ma prind despre cine vorbeste perez.
de umplutura man from earth - atat de previzibil, evident el a fost dumnezeu dar nu chiar asa cum ne invata cartea cea buna! si 10,000 B.C. - sooooo bad, so sad pentru ei ca a aparut intai apocalypto si ca filmul din urma a avut parte de actori si un scenariu.
am pastrat ce-i mai bun pentru sfarsit: horton hears a who. este evident un film pentru categoria de varsta 5-10 ani - ma incadrez cu succes - si dialoguri ice age style. ca sa va fac curiosi v-o prezint pe katie, unul din personaje:

in cazul in care am fost de dimineata pe aceeasi frecventa si termenul MILF va e necunoscut iata ce inseamna: mother i'd like to fuck.

Etichete:

3 comentarii:

La 10 aprilie, 2008 , Anonymous Anonim a spus...

Geniala Katie :)) Daca tot spuneai de 5-10 ani, nu uita sa-mi aduci maine plastilina la gradinita.

 
La 10 aprilie, 2008 , Anonymous Anonim a spus...

ieste pe undeva vreun om să nu fi văzut American Pie?

 
La 10 aprilie, 2008 , Blogger umblu teleleu a spus...

@ bogdan: daca imi aduc bine aminte la gradinita mottoul era girls are forever, boys are whatever. and yeah katie rocks!
@ametitul: io, ca d-aia n-am stiut ce inseamna MILF!

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire