marți, septembrie 30, 2008

take my bag and go

dimineata, in drum spre birou, trec pe langa un liceu. pana acum era pustiu. o straduta linistita, in centrul orasului, din care ieseai brusc in sunetul de claxoane si motoare ambalate. cateva minute de ritmuri de blues care sa te tina cat pentru toata ziua.
mai nou drumul meu e plin de lume. in curtea scolii o galagie incredibila si pe drum, pe dupa masini pustii cool care fumeaza pe ascuns. ma privesc provocator, ca si cum nu se pot decide daca sunt o profa noua sau am de gand sa-i iau la intrebari. de cele mai multe ori imi vine sa le cer o tigara si sa le propun un schimb. take my bag and go. m-am saturat sa ma simt ca si cum as fi iar in liceu. daca asa stau lucrurile macar sa ma intorc in timp si sa raman acolo.

Etichete:

6 comentarii:

La 30 septembrie, 2008 , Blogger Otherlander a spus...

Ca bine zici! Hai sa dam un anunt "Inchiriez viata de angajat, relativ fara evenimente drastice. Cer la schimb ocazii de a face prostii."

 
La 30 septembrie, 2008 , Blogger umblu teleleu a spus...

hai! :)

 
La 30 septembrie, 2008 , Blogger Sahara Penguin a spus...

Hei... ai sa razi dar acum 2 dimineti am visat ca era dimineata, si trebuia sa merg la scoala si nu-mi puteam aminti daca sunt in clasa a 11-a sau a 12-a...

 
La 03 octombrie, 2008 , Blogger umblu teleleu a spus...

:D deja avem un raspuns la anunt!

 
La 08 octombrie, 2008 , Anonymous Anonim a spus...

cu profesori nu te-ai intalnit niciodata ?:D

 
La 08 octombrie, 2008 , Blogger umblu teleleu a spus...

cred ca ei sunt punctuali. spre deosebire de mine.

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire