marți, decembrie 23, 2008

intotdeauna se gasesc motive

aseara mi-am propus sa ma simt bine. nu cred ca s-ar fi petrecut totul conform planului daca ei n-ar fi contribuit. e reconfortant sa auzi un discurs coerent, inteligent, ne-cut/copy/paste de pe net. ma declar fan.

Etichete:

luni, decembrie 22, 2008

antrenament de sarbatori




Etichete:

serene







Etichete:

sâmbătă, decembrie 20, 2008

i'm hangin' on a tree to later be freed

aseara a fost concert kumm in laptarie. probabil ultimul pe anul asta. lume putina in jur, probabil de aici impresia de rev party la un prieten acasa.




Kumm - Sitar



urma imi lipseste si mie in fiecare zi.

Etichete:

vineri, decembrie 19, 2008

be there on time


Etichete:

marți, decembrie 16, 2008

obligatia de iarna si portocalele

o doza de optimism din oficiu, miros de cozonaci si friptura de porc - holidays and shit. singurul lucru care se repeta de sarbatori in ceea ce ma priveste este gatitul si gustul portocalelor. consolarea sarbatorilor este gustul portocalelor, perfect pentru doua saptamani. la fel ca the mackinaw peaches ale lui kramer. doar ca ele, in realitate, nu exista.


Etichete:

sâmbătă, decembrie 13, 2008

showtime la romani

eram foarte curioasa sa-i ascult pe baietii de la showtime. mi-a trecut. oricum trebuie felicitati pentru ca s-au implicat intr-un proiect umanitar.

probabil cel mai mult m-au amuzat baietii din spatele meu. radeau, pierdeau ultima replica si se intrebau soptit: ce-a zis ma? pana aflau replica pierdeau restul bancului. au jucat telefonul fara fir toata seara.
spectacolul a durat o ora si ceva. nu credeam ca o singura persoana poate sa vorbeasca timp de 45 de minute despre pula si laba, fara sa se repete. m-am inselat. ma intreb cum si-au adunat materialul de spectacol. termenul "cercetari amanuntite" nu mai suna chiar asa de academic.

Etichete:

luni, decembrie 08, 2008

plecaciuni

Etichete:

vineri, decembrie 05, 2008

heavy rotation

din cand in cand merita sa te opresti, sa ridici capul spre cer si sa te rotesti. faci un efort ca sa simti ca lumea se roteste in jurul tau.



Etichete:

weapon of mass consumption




un behind the scenes.


Etichete: