marți, septembrie 12, 2006

aberare humanum est

“Nu uita ca sunt femeie. Te pot minti cu zambetul pe buze.”
asta e adevarat dar ma intreb la ce foloseste? pentru ca oricum adevarul are prostul obicei de a iesi la lumina - banal stiu - mai ales atunci cand chiar se vrea deschiderea ochilor, luminarea mintilor.
nu stiu daca numai mie mi se imtampla chestia asta. sa o numim suparare post mortem. nu vorbesc despre momentele in care ceea ce aflii este atat de socant incat nu ai reactie imediata - ai motive sa fii suparat dar nu stii cum sa exprimi cantitatea de suparare acumulata (am i not an artist?) - ci de acele momente in care un motiv de suparare, pe care atunci cand s-a petrecut l-ai ratat iti sare in minte. pai si atunci ce faci? ca de suparat esti suparat, sa-i sari persoanei respective la gat si sa-i spui ceva de genul mai stii atunci cand tu ai zis si eu am raspus, sa stii ca m-am suparat ca ai zis nu stiu ce.... complicat, nu? pai si ce poti sa faci altceva decat sa lasi de la tine? nici macar nu poti sa spui ca esti ranchiunos din fire de vreme ce la momentul t0 (sa traiasca fizica) nu ai avut nimic de comentat.
anger as a gift, no?
azi ma voi duce la administratorul caminului in care am stat in vara asta sa ma rog de el -mergem cu saru-mana - sa primeasca spaga si sa cumpar o camera pentru anul asta. unul din dezavantajele terminarii facultatii i guess. nu are rost sa subliniez cat de absurda mi se pare situatia (ca am muncit o vara ca sa am unde sa stau). lasa ca ma fac eu mare si razbunarea va fii crunta (de unde iau eu neste smileys sadici?)

Imagineaza-ti ca esti pus in urmatoarea situatie: printr-un concurs oarecare de imprejurari, ai castigat dreptul ca o banca sa-ti verse in cont in fiecare dimineata 86400 $. Trebuie sa respecti doua reguli:
  • ceea ce n-ai cheltuit intr-o zi nu se adauga la contul din ziua urmatoare, ci se pierde
  • banca poate oricand sa se retraga, fara nici un preaviz
Ce ai face cu acesti bani ?! Gandeste-te bine, apoi citeste continuarea…
Aceasta banca este timpul… in fiecare dimineata primesti 86400 de secunde, pe care nu poti sa le pui deoparte, odata trecuta ziua, ele sunt definitiv pierdute… De aceea incearca sa le folosesti cat mai bine, facand cat mai frumoasa viata celor din jurul tau si viata ta. Straduieste-te ca fiecare secunda sa conteze, pentru ca ea va fi altfel pierduta, iar banca poate in orice moment sa spuna ca nu mai este dispusa sa continue jocul… Si gaseste-ti timp sa trimiti acest mesaj celor care sunt prea grabiti sa-si aminteasca sa pretuiasca fiecare secunda.

well how cheesy is this, ha? si cu cele 20 de minute pe care le petreci intrafic, la stop, asteptand liftul, stand la coada, ce faci? cum le traiesti la maxim? stai in autobuz agatat de o bara si te chinui sa citesti ceva (de preferinta nu libertatea), iti pui in fiecare saptamana muzica noua pe player si incerci sa o asculti pe toata (iti largesti deci orizonturile). to be discussed.

anyway:

ca doar azi e ziua pompierilor!

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire