duminică, septembrie 10, 2006

Fire

am sarbatorit cei 23 de ani impliniti saptamana asta in Fire. Prietenii mei nu prea au nici o treaba cu genul asta de club - sincer intotdeauna mi-a placut asta - si au venit putin cam fara chef. cred ca au plecat putin cam cu chef, mai ales ca am stat pana pe la trei. desi am ajuns acasa la cinci. Ce am facut doua ore? Pe banca in fata caminului ....

putin important. am facut poze si am barfit, am retinut mireasa minunata furata in fire (am pus pe to do list - when or if I get married will remember to write instructiuni de furat mireasa + 1-2 alternative vestimentare).


am zambit ca o tampita fara motiv si in general m-am simtit bine (ca acasa). incep sa ma impac cu ideea ca that time in my life is well, over si ca cel mai intelept pentru mine e sa let go.

nu are rost sa mai vorbesc de intalnirea de gradul trei de la motoare. m-am purtat iar ca un copil suparat - desi de acum inainte nu mai am motive sa cred ca nu ma recunoaste. Tot ce a trecut a trecut... (acest subiect nu e oricum inchis).

in week m-am uitat la you can count on me - un film despre relatiile dintre frati - as they put it siblings - si cat de greu poate fi sa accepti alegerile unei persoane de care esti legat prin sange.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire