marți, septembrie 12, 2006

Isn't that sweet! but it's wrong!


"De ce să nu avem dreptul să criticăm, să-i considerăm pe unii tâmpiţi şi săraci cu duhul, sub pretext că am părea acri şi geloşi? Toată lumea se comportă ca şi cum am fi cu toţii egali, ca şi cum am fi cu toţii bogaţi, educaţi, puternici, albi, tineri, masculi, fericiţi, sănătoşi, cu o maşină mare… Dar asta nu e adevărat. Aşadar, am dreptul să fac scandal, să fiu prost dispusă, să nu zâmbesc fericită tot timpul, să-mi dau părerea când văd lucruri anormale şi nedrepte şi chiar să insult oamenii. E dreptul meu să protestez."

"M-am hotarat sa devin prost" de Martin Page

can i find it funny? nu ca nu mai sunt de acord cu afirmatiile sau ca mi se par deplasate, doar ca...sunt nerealiste. pentru ca va trebui sa ascund de multe ori ce cred si ce simt, pentru ca am invatat deja ce e mai bine pentru mine.

imi aduc aminte de profa de filo din liceu si atitudinea ei sictirita. o detestam. poate pentru ca stiam ca are dreptate si nu poti sa ramai la infint o zambiluta dulce si nevinovata. sau poate pentru ca desi alegi sa fii "sweet" au altii grija sa ai si o cantitate de bitter in sange. multa furie. gusfraba nu mai ajuta, nici cafeau si nici o jumatate de ora de pace si liniste. ce altceva?
in fiecare dimineata ma trezesc mai obosita. nu pot sa dorm din cauza zgomotului, a tampitilor care la doua noaptea se intorc din club tipand, a cainilor care umbla noaptea in haita. si ma trezesc nauca. plec la munca. ascult emisiunea de dimineata de la guerrilla pe drum. how can they make jokes and smile every day is beyond me! oricum vreau si eu masaj sau un pumn de somnifere sa dorm nederanjata. nu e gata eseul ala! ma gandesc daca chiar vreau sa mai am si asta de facut!

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire