vineri, mai 26, 2006

my little surprise box!

nu poate fii chiar atat de greu! nu vreau chiar atat de mult! e stupid sa ma simt batrana si obosita! si sa ma scuteasca minunatii inventatori ai .... numit gandire pozitiva! azi nici gandirea pozitiva, nici atitudinea optimista nu pot face nimic pentru mine!
ne vedem diseara, in bar, la o bere!

Etichete:

miercuri, mai 24, 2006

daca viata e la fel de simpla ca navigatul pe web!





prima e preferata mea desi sunt destul de atasata de burtica crescuta cu greu!

Etichete:

atunci cand unu si cu unu pur si simplu nu fac doi!


nu vorbesc despre diferitele forme ale matematicii ci de acele situatii mai mult decat suparatoare in care un lucru logic nu poate fi exprimat logic pe hartie. pui cuvintele unul langa altul si atat, nu vrea sa fie mai mult. foarte tulburator, peentru mine.
altceva nou in lumea asta larga. ma simt cam singura, de parca lipseste ceva. se pregateste un eveniment de vreme ce e atat de liniste si pace in jur; nu vreau nici macar sa incerc sa ghicesc, astept sa fiu surprinsa. am asteptat de mult timp pacea si linistea asta si acum nu mai imi trebuie.

Etichete:

luni, mai 22, 2006

aniversar!

este mai mult o intrebare retorica: cum am ajuns eu mama ranitilor? dau asa o impresie de bine? adik, frate, mai lasati-ma in pace!

Etichete:

vineri, mai 19, 2006

iubesc sa defilez!

cam asta am facut aseara! am defilat frumos, la mini si intentie de bluza....am scos de la naftalina pe puiu care se mai si machiaza, poate sa arate uman. detalii din astea. din nefericire nu imi e dor de el. mai bine cu esarfa, pantofi comozi si gandul dus in alta parte decat la cate priviri ma urmaresc...
barfe - cum altfel ca doar eram ca intre fete; vorbe vechi si de duh. ca de obicei - reuniune.

Etichete:

joi, mai 18, 2006

despre curtezane si geta


pai da caci cu asta m-am ocupat in ultimele doua zile. pentru oamenii obsedati de identitati am inventat-o pe georgeta (funny, funny, funny) - multumesc familiei mele, prietenilor si mai ales lui Dumnezeu pentru increderea si sprijinul acordat!
ca sa nu zic ca nu se intoarce roata, exact peste 20 de minute am primit si eu o "anonima". (how the wheel turns!)
da! si au trecut si olimpiadele! that turned out bad! in plus pace, liniste si nici un fel de emotii puternice!
maine examen la etica! brrrrrrrrrrrr.... me scared!
nimic despre curtezane in schimb! pai misterul, misterul este cea mai de pret avutie a unei femei (this here was not me talking - altfel as fi plagiat!) de aceea trebuie pastrat. always leave them wanting more!
nu in ultimul rand, pentru linistea sufletului meu, o floare de ziua mea...

Etichete:

miercuri, mai 17, 2006

de seara, de noapte, de intuneric

Wake up call
coffe and juice....
i wonder if we'll meet again
talk about life's little dance
talk about why did it end

Deci cam asta ar vrea sa spuna stereophonics. la care poftesc sa adaug "what doesn't kill me makes me want to die" pentru a ajunge la concluzia veche "nu poti sa ai ziua de azi daca te incapatanezi sa traiesti in trecut!
Acum ca stiu toate astea de ce nu dormeam azi noapte? You can't have it all!

Etichete:

marți, mai 09, 2006

ce frumos ploua!

am vazut ca ploua! si ca apune soarele! nu e un lucru chiar atat de mare, dar de cate ori ai timp sa observi? se schimba lucrurile, nu?
vroiam sa spun ceva despre prieteni, despre cum oscileaza de la o zi la alta. dar ce rost mai are?
noaptea cand pleci din camin ascultand blurr .... ce ar mai putea conta? marsul pinguinilor, un referat, o restanta. ce mai conteaza?

Etichete:

joi, mai 04, 2006

oamenii care dorm ghemuiti


esti unul din ei? am ajuns sa ii recunosc. tu poti sa ii recunosti? ii vad pe strada ascunsi in spatele unor ochelari de soare exagerat de mari, in club cu un pahar de ceva in mana...
par foarte siguri de ei si vor sa te convinga ca au o viata minunata (de serial american sa zicem), pana cand....ajungi sa ii cunosti, mai singuri decat multi altii (ii e greu oricui sa se apropie de tine cand te ascunzi), nesiguri pana la extrem si tristi. asta vreau si eu sa devin? chiar atat de mult conteaza ce porti? gata mi-am varsat nervul. conteaza mai mult de ai in cap si ce spui....daca nu inseamna ca sunt un jalnic exemplar uman
pot sa trec pe lista de lucruri de care imi e teama a dormi ghemuit? pentru mine acest fel de a fi e trist peste masura. adica, mai treaca mearga a fi confuz, dar tristetea continua e o mare greseala.

Etichete:

miercuri, mai 03, 2006

despre cum te poti taia in capacul unei cutii de conserve

aceasta poveste incepe intr-o dimineata, ca oricare alta. te trezesti, te speli pe dinti, iti zambesti in oglinda - nici azi nu e nimeni langa tine, dar some day se va reflecta si chipul altcuiva in ochii si oglinda sufletului tau (sentimental stiu).
urmeaza drumul spre munca, cu gandul la lucrurile pe care le ai de facut; te feliciti pentru a mia oara ca ai mp3 player si nu trebuie sa asculti ce au ceilalti de spus, parca plutesti....la fel ca petalele florilor care zboara frenetic sau se cuibaresc in gauri triste din asfalt (le-ai calcat in picioare? macar le-ai zarit? mai conteaza?)
opt ore de munca, de pasiune in miscare, dispozitii care se ridica si cad la atingerea unei petale
catelul pekinez al vecinilor, pisicile negre care iti ies in cale (deja te-ai obisnuit cu ele ca sa ... ce mai conteaza).

Etichete:

despre rostul unui blog


vorbesc despre rostul unui blog pentru mine. e ca un detector de mincuni la care am posibilitatea sa ma intorc, in orice zi, la orice ora.....si sa spun aici, constient sau nu, ai mintit, te-ai mintit...
ca si cum ai incerca sa rezolvi acele suferinte care te lasa sa dormi (era de asteptat sa spun ca nu te lasa sa dormi; adevarul este ca te lasa doar ca dormi chinuit, cu pauze si momente in care desi dormi esti treaz pentru ca la un oarecare nivel mintea ta lucreaza), insa nu linistit altfel decat lasand timpul sa treaca.
am vazut un alt film despre lipsa de sentimente, despre o lume in care nu mai exista emotii, o lume in care fiecare respiratie nu e decat o bataie de ceas, in care fiecare strop de aer inspirat e un tic sau un tac al unui ceas intern. bleah, nu mai am chef sa scriu.

Etichete:

marți, mai 02, 2006

l'enfer c'est les autres; le paradis c'est nous memes

Pai da, iata de ce e nevoie de un curs de etica .... ca sa aflu eu neste chestii ....
Libertatea de a alege, justificari, scuze ce mai conteaza.....
Atmosfera incarcata ... putina tensiune in aer .... miros de responsablitate, vechi cunostinte (chestia asta cu cunostintele este un bumerang, mai stii Ana?), 1 mai la mare, valuri, miros de scoici si sare, multa bautura, prieteni, putina indiferenta, mult dezgust ...
Oficial exist ... m-ai vazut? cumva ai fugit de mine? te ascunzi iar in spatele unor ochelari? ne cunoastem mai bine de atat? sau ma insel? macar de data asta ma insel eu si nu altcineva ...
astep vara ... o saptamana nu am sa fac altceva decat sa stau pe plaja si sa ascult marea. atat.

Etichete: