joi, aprilie 19, 2007

fecilitari

am luat-o lejer, la plimbare, de la romana spre universitate. sustinatorii presedintelui basescu erau inca in fata teatrului national. destul de multi si zgomotosi. pe cealalta parte a strazii oamenii priveau pasivi - parca iesisera in mall, la cumparaturi, fara bani -si indiferenti . se auzeau si multe voci de straini - parca oamenii astia aud pe calea undelor ca e rost de protest, de miscare de strada, de atmosfera de altceva decat tigani si copii ai strazii. logic ca se aduna si isi dau si ei cu parerea.
am vazut si o editie speciala de compact - cu si despre cei doi presedinti (sic!!!). parca am fi in vechiul bucuresti - lipsea copilul cu hiane de 3 ori mai mari decat el si strigatele de promovare: "Presa neamule! Unde nu e cap vai de picioare! Editie speciala: nici lacrima in colt de ochi, nici demisie in 5 minute!".
in plus, dupa chioscul de flori care a ars la universitate si reintoarcerea presedintelui la km 0, as dori sa felicit toti accountii care si-au pus clientii - prin bannerele de la universitate - pe post de background de poza sau transimisie in direct. o paine sa face si noi, ca in rest circ avem cat cuprinde.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire