joi, septembrie 20, 2007

imagini socante

probabil ma comport iar ca un copil, dar ceea ce am vazut mi se pare incredibil. pentru tot raul care se petrece in jur oamenilor pot sa gasesc o explicatie. sunt fapte ale oamenilor impotriva oamenilor - ne tratam unii pe altii asa cum meritam, de la acelasi nivel. dar mi se pare nedrept ca asa ceva sa i se intample unui animal care nu se poate proteja. cata cruzime trebuie sa ascunda un suflet de om ca sa omoare o pisica amarata. cata cruzime sa dai intr-u
n corp la fel de mare ca piciorul tau pana cand simti ca nu mai are rost, ca oricum a murit. pur si simplu nu inteleg.
http://www.protv.ro/stiri/social/imagini-socante-pisica-omorata-in-scara-blocului-de-cativa-tineri.html
nu m-as hazarda sa spun ca imi doresc sa moara in aceleasi chinuri, nici sa spun ca sunt niste animale. imi doresc sa ajunga sa simta vina a ceea ce au facut. si imi mai doresc ca astfel de lucruri sa-mi provoaca si o alta atitudine, nu doar scarba. de ce m-ai prins in pumnul tau?
am senzatia ca dau o importanta prea mare unui lucru marunt. in general cand ma supara ceva imi compun cea mai neplacuta serie de urmari si imi spun ca asta se putea petrece. in fata a mai rau ceea ce s-a petrecut deja pare infruntabil. acum s-a facut seara si nu pot. nu pot nici macar sa ma mai uit o data la imagini.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire