marți, septembrie 11, 2007

mereu se poate si mai rau

what do you believe in? care e lucrul, starea , trairea, certitudinea ta? care e singurul lucru care nu s-ar schimba nici daca ai fi pe moarte, nici daca ar veni sfarsitul lumii?
crezi in dumnezeu? crezi in tine? in karma? crezi in dreptate? care e acel sentiment pe care l-ai lua cu tine dincolo, oriunde ar fi asta? ce iti spui cand e rau sau cand e bine?
am observat ca de la o vreme se putea si mai rau a devenit un fel de mantra pentru mine. am avut o zi oribila? daca m-am intalnit cu mai multe suparari pe parcursul ei cu siguranta pentru fiecare as putea gasi un lucru mai rau care s-ar fi putut petrece. am gresit cine stie ce nazbatie la un proiect, mi s-a aprins becul prea tarziu si au plecat niste materiale de care nu sunt chiar multumita? nu-i nimic se putea si mai rau. in general se poate si mai rau.
dincolo de tot ce e deja rau - in mine sau in jurul meu - simt mereu din directia aia un potential inepuizabil si o creativitate nebuna. in partea cu binele in general e o mare liniste. de lucrurile bune te bucuri si in general nu le cauti la dinti, in final un lucru bun e bun, nu? nu e atat de important ca putea sa fie mai bine, nu?
spatele la podea al lui preda pare sa nu mai fie atat de realizabil, exista mereu mai rau, mai jos. nu exista intotdeauna suficienta energie pentru a depasi astfel de situatii. caderea in gol e continua, iar sfarsitul e mereu in prelungire, la el se lucreaza mereu.
citesc ce-am scris si mi se pare de un optimism bun de bancurile cu mos craciun. cochetez cu raul in fiecare secunda, ii recunosc puterea si totusi... exista o certitudine, un lucru de care sunt convinsa, un sentiment mai puternic decat mine. pana la urma se putea si mai rau, nu?


bogdan zicea aseara, dupa ce a citit postul, ca singura lui certitudine e nesiguranta.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire