marți, noiembrie 13, 2007

intre iubire si cacare

cica daca pui un caine sanatos langa o gasca nebuna, cainele o sa inceapa sa macane. nu stiu ce legatura are asta cu ziua de azi. azi am dat iama in muzica ginei si am descoperit o melodie minunata.



parca am vazut si filmul. si-am mai vazut si fracture (n-am prea inteles de ce se cheama asa), breakfast at tiffany's, the aristocats si o comedie tembela cu ben stiller. am si eu obiceiul sa cant dupa radio cu orele. oare n-o sa ma mai iubeasca? filmele au fost minunate toate si sunt clar recomandabile.
fuse azi asa o zi de n-am cuvinte pentru ea. am zis ca plec la londra de revelion - doamne ajuta! cu wizz air. azi am vazut biletele de avion, cumparate deja de o luna si-am platit avansul la hostel. plecarea asta a picat mai usor ca niciodata. cat noroc sa ai sa dai din intamplare de o tipa care lucreaza la o agentie de turism si care e dispusa sa se ocupe de interesat si rezervat. call me lucky, eu zic ca e de la faptul ca anul trecut de revelion eram la roma. daca am inceput anul plecata situatia trebuia sa se repete si anul urmator si anul urmator si anul urmator.
el n-am inteles de ce a aparut p-acolo. mi-a dat asa o senzatie de verificare. dar oricum s-a ales cu o portie mare de mine binedispusa si energica peste dispozitia lui amortita de drum. serves him right.
there is something in the air. i can almost feel it.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire