joi, decembrie 13, 2007

sexy for idiots

prima data cand m-am simtit privita ca o femeie a fost acum multi ani intr-o tabara de vara. era perioada aia stranie in care inca imi cresteau sanii si nu stiam ce sa fac cu ei. ai mei se gandisera sa-mi faca o surpriza si ma anuntasera mai repede de plecare doar-doar ma voi opri din plans. eu o tineam pe-a mea si nu puteam intelege cu nici un chip cum de anul ala cadeam cu gratie in premiul trei. ma durea sufletul cu spume.
mi-am facut repede pretini p-acolo. adica am fost luata sub aripa ocrotitoare a unei fete mai mari - ceea ce mi se intampla si acum. ziua aveam program de discutii cu voluntarii americani si seara aveam program de dans. eram toate intens studiate de tinerii in deplina libertate de manifestare si expresie. se producea evident un proces de selectie, de care, atunci ca si acum, eram inconstienta. si uite asa am ajuns eu sa fiu prietena-amica. aceasta meserie mi se potriveste ca o bratara de aur. nu stiu cum sa fiu sexy si provocatoare si probabil ca nici macar un ghid de genul sexy for idiots nu m-ar ajuta prea mult.
acum, ce-mi veni cu amintirile astea si privirile staruitoare nu stiu. nici atunci nu mi-a placut sa fiu in atentia altora si nici acum nu imi place. simt cand cineva ma priveste si nu prea pot juca teatrul te vad, but i act cool si ma fac ca nu te vad.
v-am zis ca a nins la gura humorului? tare liniste a fost acolo. am poze mamoase si o tona de somn de recuperat.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire