joi, martie 20, 2008

prinde-ma

suna ridicol daca spun ca imi bate inima ceva mai repede cand suna telefonul? ca orice om normal am un telefon de serviciu - pe care acum ma suna tot poporul de la client pana la gasca - si telefonul meu.

mai am inca numarul vechi which i have had since forever. nu stiu cum se face ca, de cele mai multe ori, numarul persoanei care ma apeleaza e ascuns. raspund cu teama si entuziasm in acelasi timp. ori suna mama ori aud vocea timida a unei pustoaice care imi povesteste ceva despre cv-ul meu si agentia la care ea lucreaza. just like kinder eggs. la asta se adauga faptul ca, for some reason, daca mi se cere un numar de telefon il voi spune pe cel vechi. cred ca il am incrustat pe creier. ar fi totusi bine sa nu zic asta de doua ori ca am crezut acelasi lucru despre pin-ul de card si-am ramas doua saptamani fara card.

am pazit telefonul meu de cateva ori in asteptarea unui apel. i-am analizat tastele si forma, l-am tinat in mana transpirata de emotie, l-am trantit asa mai cu furie. cum sa nu-mi fie aproape de suflet? telefonul de serviciu e in schimb mereu langa mine. langa el snt serioasa si neutra, nu-mi permit sa ma alint. daca intind mana il prind pe el sau mouse-ul (uneori mouse-ul in loc de telefon si telefonul in loc de mouse). telefonul de serviciu nu-mi aduce surprize. cateodata imi vine sa raspund direct cu: ce n-am facut?, how bad is it? dar sunt un om civilizat si pe alocuri optimist. ma mai gandesc ca uneori ma suna colegii de birou, ca au gasit topul ala super de la promod, de care vreau eu negru sau verde? poate intr-o zi telefonul de serviciu o sa se incarce cu altceva decat curent si-o sa ma surprinda!

la fel cum starbucks imi aduce aminte de prima dimineata de una singura in chicago, cantecul asta imi da instant o stare de fire - it's like i'm there having a beer improperly seated on one of the high chairs downstairs. astea sunt cateva din madeleinele mele. nu le scot prea des de pe raft ca sa nu se uzeze precum talpile pantofilor.
clienta care ma invita sa intreb daca nu stiu ce inseamna un cuvant sau altul imi da senzatia ca sunt la pregatire si profa' trebuie sa fie nice ca doar platesc un ban in plus. prezentarea ei e ca un buchet minunat de flori din care, atunci cand il desfaci sa-l pui in vaza, ramai cu trei flori si un brat de feriga. va descurcati voi cu feriga, nu?



Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire