joi, aprilie 10, 2008

rants

no si cum vorbeam noi pe balcon dimineata trecuta despre un certain client pe care il numim cu drag femeia (insert brand name) - pentru ca raspunde la telefon cu insert brand name si apoi numele ei. intr-o asociere complet libera de idei am ajuns la seppuku si hara-kiri, despre care credeam ca sunt lucruri complet diferite. ceea ce evident nu este adevarat as they are one and the same: seppuku. ne amuzam noi ca, in afara de faptul ca o sa mori, s-ar putea sa mori ofticat - procesul de hacuire se efectueaza de la stanga la dreapta si nu cred ca ti-ai dori sa auzi exact in acel moment cealalta stangaaaaa!
dap, au venit alte modificari, la modificarile care au venit ieri, care au modificat modificarile facute vineri pentru a modifica - evident - varianta finala la care se ajunsese dupa o alta serie de modificari. ascultam o muzica de-a dreptul clasica si suntem cat se poate de zen. in curand expira perioada in care este valabila promotia. chiar nu imi e greu sa ghicesc ce anume se va mai petrece.



ma intreb la ei n-a venit domnul/doamna pentru care ne imbracam noi la costum sa zica: dar cum spot-ul vostru zice despre masina noastra ca pune oamenii in pericol. noi nu dorim sa fim asociati cu extraterestrii pentru ca, you know, extraterestrii te duc cu gandul la invazii extraterestre si sfarsitul lumii - daca vine sfarsitul lumii noi cui mai vindem masini ???? si in plus, nu stiu daca extraterestrii au progenituri si cum se comporta ele. daca ne dau in judecata pentru defaimarea imaginii?
chiar daca am putea sa trecem peste toate problemele cu extraterestrii e imposibil sa incapa atatia oameni intr-o masina, sa-i numaram! sunt peste 10 oameni .... daca incearca cineva sa bage atatia oameni in masina si nu incap??? cred ca va fi nevoie de ceva modificari.
all the romance in this job is gone.


Centea: Doing more

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire