vineri, iunie 27, 2008

summer nights

i do hate summer. din momentul in care se usuca frunzele de tei pana cand cade prima ploaie de toamna, urasc vara. nu-mi place caldura si sa descopar cata apa poate inmagazina corpul meu. nu-mi place sa ma simt ca un melc tarat pe asfaltul deja topit, nu-mi place aerul conditionat (de ei) si senzatia de inec pe uscat de la sfarsitul zilei. nu-mi plac noptile in care ma trezesc ca un somnambul sa beau o jumate de sticla de apa si sa fac un dus pentru ca imi simt pielea uda. nu m-am nascut sa traiesc in apa.
dar noptile de vara. noptile de vara sunt ale mele. putini oameni stiu sa le imparta.


cri gri si mancarea tiganului fara griji. aievea and the best limonade ever

Etichete:

duminică, iunie 22, 2008

goodbye my dream, goodbye

ieri pe la vreo 5 si ceva am inregistrat un deces. decesul a fost rapid si nedureros. de decedat a decedat singurul exemplar din categoria "de dus in cuba". motivul? l-am zarit la brat alaturi de o tanara demoazela imbracata intr-o rochie de perdea, cu traditionalele sarmalute atarnate de capul ei banuiesc, suav. prezenta celei de-a treia persoane nu ar fi fost o piedica insurmontabila, insa felul in care el arata. mi-a ucis visele. antonio banderas n-are ce cauta cu mine in cuba. amntonio banderas pregatit de o croaziera cu atat mai putin. n-am mai vazut atata gel de par de pe vremea de glorie a trei sud est-ului. am incercat sa-mi sterg imaginea de pe retina dar nu pot. ma simt tradata. asa ceva eu nu mai iau cu mine in cuba. nu, nu, nu de trei ori nu.



Etichete: ,

joi, iunie 19, 2008

tour of my day

it started out with checking out this place. then i just found out about this guy:



it is funny and about stonehenge, so good enough to get my attention. the a link away was this fine piece of music:



since it is so long it took a while to listen to it. then i stumbled into this place. her first pair of shoes - am intrat putin in panica, nu cred ca m-as pricepe sa fac reclama la tocuri pentru bebelusi.
then i did some reading. it is a long day after all.

Etichete:

and the winners are




youg lions 2008.

Etichete:

luni, iunie 16, 2008

calling evil evil to his face

borgiaville sounds just right.

Etichete:

play the double turn emotion

serios, cred ca stiu ce imi lipseste. o rata la ceva. in afara de job si respirat eu n-am nici un fel de angajament. nici macar un abonament de telefon nu am. never ever have i payed the bills, i do pay for them though. mi-am construit o viata de adolescent tomnatic. si asta ma duce cu gandul la concertul din seara asta. feelin' byronish - e deja o stare.
somnoroase pasarele/ de prin cluburi se aduna/ va spun si voua noapte buna/ pe o muzica nebuna:





Etichete:

joi, iunie 12, 2008

we've been having it



you've got an idea? tough break, cause we've been having it!

Etichete:

miercuri, iunie 11, 2008

si gata

era odata o gospodina din aia cool care nu gateste ci prepara retete. la ea la usa a sunat intr-o frumoasa zi un curier care ii adusese intr-un pachetel galben o canapea. respectiva mobila era perfecta pentru casuta ei mica, mica in care si strumfii s-ar fi simtit putin inghesuiti.
in plus alaturi de curier a sosit si o haita de femei infierbantate, nu stim inca din ce motiv. gospodina le-a zis doua vorbe asa de la obraz si ele si-au plecat capetele rusinate, i-au spus ca nu mai fac niciodata, s-au inscris toate la cursuri la seral, au devenit femei avocat - politically correct - si acum curata barbatii de bani mult mai finut cu ajutorul legii.
intoarsa in bucataria, gospodina s-a decis ca viata ei nu mai merita traita asa. si-a pus un tel intr-o valiza - in caz ca i se face dor de casa - si a plecat in lume ca sa se uite la desene animate. doar ca, foarte trist, pe unde se se ducea, o urmareau filmele romanesti.
povestea continua pana vineri. eu, inca nu stiu. c'est pas ma vie c'est pas mon rêve.

Etichete:

marți, iunie 10, 2008

o schimbare de perspectiva

cat

Etichete:

luni, iunie 09, 2008

IKA and LKA sitting in a tree, k-i-s-s-i-n-g

ce-i spune LKA lui IKA:




Avril Lavigne-Don`t tell me


asa telenovela sa tot rontai la un baton de ciocolata.

Etichete:

duminică, iunie 08, 2008

unii dorm, altii sunt

Etichete:

vineri, iunie 06, 2008

retete vesele

se ia o bucata de creier. se prajeste bine, cateva ore pe muzici fenomenale. se lasa putin la racit. se prajeste iar cateva ore la focul mic al unui brief. apoi se abandoneaza.
ma scuzati, am gresit reteta. o iau de inceput. se ia o bucata de creier. se prajeste bine ....
se ia o bucata de inima cruda. carnea se loveste cu un ciocan, se arunca un praf de sare si apoi se pune la fragezit.
mi se pare ca ma joc cu figuri de stil in loc sa propun o reteta vesela. ma stradui degeaba ca eu nu stiu decat retete din astea care implica zdrobit si taiat marunt.

Etichete:

miercuri, iunie 04, 2008

dragii mei,

in cazul in care, la ceas de seara, vi se arata o lumina puternica, sa nu va fie frica! e nava mama, a venit sa va duca inapoi pe planeta voastra!


Etichete:

marți, iunie 03, 2008

hair religion







agency: tbwa

ce trista ar fi lumea daca am fi toate gospodine cu detergentul in brate, 100% preocupate de calcarul care distruge treptat masina de spalat.

Etichete:

luni, iunie 02, 2008

a lot of a little vs. a little of a lot

devune un obicei bancul cu rabinul. si tu ai dreptate si eu am dreptate, doar ca de cu dreptatea nu prea poti cumpara nimic.


Etichete:

gen

seen one, seen them all.

Etichete:

duminică, iunie 01, 2008

nota de plata

cu sufletul mic, mic, mic cat un pitic astept nota de plata.


Etichete: