vineri, august 11, 2006

starea la zi


da recunosc sunt in trista situatie de a cauta un loc de munca. da tot ce am vazut pana acum e de cacat. da deja m-am saturat de teste psihologice, de aranjat de cartonase si copiat/tradus/formatat de texte doar pentru a vedea ca salariul e jenant si cerintele sunt peste program. mai e si povestea cu perioada de proba. alt rahat, cu mediul de munca dinamic si tanar... ma intreb daca am fata de proasta. sau asta e ce se intampla pur si simplu. sa gasesti o slujba ok e acelasi lucru cu a gasi un prieten? imposibil daca nu ai sani mari si esti easy?
gata! am varsat nervu da' trebuia sa spun si asta. o sa mai merg la interviuri si o sa apara ceva interesant sunt convinsa. (ma bucur ca sunt my shoulder to cry on)!!! am pornit de la ce era mai rau. it can only get better. and it somewhat has....
in alta ordine de idei azi sunt ceva mai bine dispusa dar la fel de hatarata. cam ca personajul din poza de mai sus (sper):

Etichete:

4 comentarii:

La 18 februarie, 2007 , Blogger Sahara Penguin a spus...

Cu totii avem fete de prosti cand suntem juniori. Been there, looked that way :D

 
La 18 februarie, 2007 , Blogger umblu teleleu a spus...

ce e mai trist e ca timpul trece - si cel putin la mine - fata nu dispare. i think there might be something wrong with me.

 
La 19 februarie, 2007 , Blogger Sahara Penguin a spus...

La mine a durat un an jumate sa ma desprind din primul loc. Am avut multe de invatat de acolo, dar am plecat pentru ca n-as fi iesit niciodata din statutul de "junior" - aka never-to-be-trusted-on-doing-stuff si de asemenea never-desrving-stuff. Ideea de baza ar fi sa nu te descurajezi :D = un cliseu mic pentru un somn mai linistit :)

 
La 19 februarie, 2007 , Blogger umblu teleleu a spus...

eu nu stiu cine doarme noaptea linistit. n-am vazut asa oameni, dar ... totul e posibil, nu?

 

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire