miercuri, septembrie 20, 2006

you'll remember me for the rest of your life

pentru mine suna ca o amenintare si mai putin ca o promisiune. asta probabil pentru ca sunt o mica fricoasa. totusi nu ma pot opri de la a ma intreba: "Pe cine voi tine minte toata viata?" In afara de parinti, frati si surori, rude apropiate cine altcineva mai are onoarea de a ma acompania de-a lungul anilor ? raspunsul romantic e desigur prima persoana de care m-am indragostit. dar si aici sunt mari pericole pentru ca trece timpul si detaliile sunt din ce in ce mai vagi. doar celulele si terminatiile mele nervoase sufera de Parkinson ?
apoi te gandesti desigur la prieteni, cei din liceu si din facultate. realitatea insa are neplacutul obicei de a infirma acesta presupunere. ne vedem la zile de nastere, ne miram ce salarii mai avem si ce job-uri. ma rog aici depinde si de omul care isi alege prietenii (cred ca exista tone de persoane care m-ar contrazice si ar spune ca au prieteni care ar face orice pentru ei si ei la fel).
acum ajung la varianta care ma interesa. oamenii care ti-au facut rau. pe ei ii porti cu tine constant. in teama de a nu avea iar aceeasi soarta, in sfaturile pe care le dai celor pe care ii vezi in situatia in care ai fost si tu odata, in felul in care ii tratezi pe cei pe care probabil eronat ii suspectezi de intentii agresive. so, as always de-a lungul anilor pastrez tot ce e mai rau nu? asta inseamna cumva instinct de conservare?

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire