miercuri, aprilie 26, 2006

one more time with some feeling

asa cum spuneam, am asteptat prea mult timp pe cealalta parte a ..... nu stiu ce, dar incepand cu data de 21 aprilie, ora 10.54 nu mai astept......

Etichete:

miercuri, aprilie 19, 2006

reversul medaliei

Sunt dispusa sa renunt la tot? Am la ce sa renunt? Ce rol si ce valoare am acum? Nu am chef sa decid...are valoare decizia mea avand in vedere ca nu e chiar libera..Maturizeaza-te pui!
Ce confuz? Si daca macar m-ar interesa foarte mult, gandul imi zboara la cu totul altceva...
"Felicitari finalisto!" Oare stie? Il intereseaza? Ce mai spun, ce mai fac?
Poate ca aici ar trebui sa mai lucrez?
Sa stabilesc care imi sunt prioritatile: scoala (stiu prea bine ca SNSPA e mort si ingropat)-sa am o diploma, sa se calmeze ai mei, dupa cred ca pot sa fac ce vreau.......
*job de gasit dupa licenta
*Olimpiadele Comunicarii
*

joi, aprilie 13, 2006

de o parte si de alta a gratiilor

uneori asa se vad lucrurile in jur; printre gratii. chiar daca esti liber. de aici pana la tine, de la mine pana unde vreau sa ajung, gratii sau porti, depinde cum vrei sa privesti....
renunt prea usor la ceea ce vreau si e imposibil sa reusesti atunci cand nu iesi din spatiul tau mic, protejat de ....... gratii ?
poate ca aveti dreptate, dar merita sa iesi din acest spatiu?
ciudat....daca nu iesi , oricum nu poti sa stii...

miercuri, aprilie 12, 2006

la fereastra ta

e un copac in fata geamului meu, as spune ca e copacul meu ......
ar tebui sa spun mai intai ca zodia fecioarei, intr-un anumit tip de horoscop (formulare generala de tip am citit eu pe undeva, nu mai stiu unde, da sigur am citit) e comparata cu o salcie - simbol al melancoliei (miss Bovary, c'est moi!)
acest minunat copac din fata geamului meu, un zarzar (corcodus pentru alte neamuri), seamana cu o salcie....si abia a inflorit.
asta ar putea fi un motiv pentru a zambi ? in fiecare dimineata as vrea sa pot gasi motive pentru a zambi....mai mult decat sunt sanatoasa, am destule lucruri din ceea ce vreau, sunt altii si mai rau....
si atunci un copac inflorit, un om care iti zambeste pe strada, o reclama haioasa, un nor ciudat pot fi tot atatea motive pentru a zambi....

Etichete:

luni, aprilie 10, 2006

pentru ca eu nu vreau!

nu sunt confuza, nici nu imi e teama sa ma implic, nici nu am uitat sa imi iau medicamentele.....(funny!) pur si simplu nu te mai vreau.
s-a petrecut mult mai repede decat ma asteptam (si tu de altfel) si acum nu mai am ce sa iti spun, de asta nici nu iti raspund (si oricum faptul ca nu raspund cred ca te lasa sa ma urasti, deci vindecare usoara!)
acum daca e sa intram in detalii nu stiu cum au stat lucrurile de la inceput...nu as vrea sa spun ca pur si simplu aveam nevoie de cineva si ca te-ai nimerit prin zona (singura problema a fost ca nu reuseai sa umpli acel gol, la ce bun atunci?)
s-a intors roata si pentru mine....complet amuzant! nu e asta.....fii linistit/atata timp cat tu nu vrei nimic /nimeni nu-ti va cere nimic...

Etichete: ,

joi, aprilie 06, 2006

trac

Ma simt putin timorata in fata foii albe de hartie. Ar trebui sa scriu, mi se are ca am multe de spus, ganduri care stau tulburi undeva in mine, ma urmaresc la orice pas si nu vor sa ma lase dar ... in fata foii de hartie se asterne un gol, un gol intre mine si mine, un gol intre tot ce as putea sa spun si ceea ce ramane nespus nu si nesimtit.
E senzatia pe care o ai atunci cand ai spus ceva in neregula, ai jignit fara sa vrei pe cineva. Vezi in ochii lui schimbarea, lovitura, se citeste pe chip chiar daca vrea sa ascunda - reactia e organica, imposibil de controla. Ai incerca ceva , ai spune ceva dar ce....ramane in aer, o tacere intrerupta de respiratia ta panicata si de aerul otravit al vorbelor aruncate.
Cuvintele au viata, sunt asemeni unor criminali in serie. Acelasi mod de operare de fiecare data, reactii pline de emotie si decesul, tacerea vinovata care se lasa peste. O greseala un lucru pe care l-ai facut intentionat sau nu poate fi sters, indreptat, remediat. Niciodata ceea ce ai spus, ramane acolo martor tacut, confirmare tardiva a tuturor temerilor.
Astea toate sunt doar introducerea unei discutii auzite intamplator. Cred de multe ori ca unele lucruri se petrec pentru ca asa a fost sa fie, it was ment to be. (observ ca de multe ori se spune ca n-a fost sa fie nu ca asa a fost sa fie)
Revin.
"Dumneavoastra, pentru ca aveti abonament gratuit puteti sa stati si in picioare!"(politicos, deosebit de, chiar si cinic)
Raspunsul se lasa asteptat si e deja banalul "Sa dea Dumnezeu sa ajungi la varsta mea!"
Ce mai ramane de spus? Intre disperarea tacuta a batranetii si indiferenta deseori cinica a tineretii ....... eu aleg castile si un mp3 player.
gata.

Etichete:

marți, aprilie 04, 2006

starea de panica

ce e starea de panica?
Pentru mine, e acea stare care se iveste atunci cand habar nu ai ce faci, nu stii ce sa mai faci si culmea, faci ce vrei........
E intr-un fel forma haioasa, mai putin responsabila a lui "Fac ce vreau, da stiu ce fac!"
Acestea fiind spuse ma declar in stare de panica.
"si te prinde bine rolul/sa stai toata ziua-n pat/si s-astepti cuminte clipa/in care tot se va schimba"

Etichete: