sâmbătă, martie 31, 2007

logica s-a nascut in sparta

de data asta iesirea de gasca nu s-a mai implinit printre suce, fum si prajituri ci la un film. ce era la multiplex de la 6 - eroii de la termopile. nu prea aveam chef de filme mai ales dupa masa de seara inghitita rapid de la mac. dar daca am zis ca merg .... am mers. desi filmul incerca sa fie serios discutiile noastre erau departe de a fi de bun simt. totul a pornit de la o afirmatie de-a mea: nu pot sa iau in serios neste barbati (calendarul pirelli masculin) in chiloti de piele! serios n-am cum! la faza cu zidul facut din dusmani morti, elena s-a intrebat cum oare suporta spartanii mirosul celor ucisi. vident ca a trebuit si eu sa spun ca barbatii aia stau in chiloti de piele cu zilele - sunt antrenati - (tot randul a ras, cred ca vorbeam fara sa vrem prea tare din cauza sunetului din sala). si apoi a aparut nenea in chiloti de tabla. well, de acolo things went crazt-silly. ne-am cam stricat filmul ....
pe drum spre casa datorita unor evenimente recente ma gandeam voluntar si intentionat la sex, dragoste, d-astea. tin minte ca dupa evenimentul inaltator, unic si irepetabil am ramas cu o intrebare: is this it? si acum dupa ce am luat mobila in spate si am simtit cat de rece e masa - how is that supposed to change anything? sa trecem la fapte cat mai repede, se termina oricum repede ... sex is overrated, making love i don't know yet ... sunt aruncate printre experimente atingeri care iti fura sufletul, pe care le-ai dori tot timpul acolo inchise intr-un seif sa nu mai aiba nimeni parte de ele. incerci iar si nu dai decat de mobila, pozitii noi. iubi, stii ce n-am incercat pana acum? da stiu, sa te opresti din fuga de a incerca ceva nou (noroc cu dc -ul si filmele rated, ca altfel ce s-ar petrece cu monotonele noastre nopti) si sa savurezi un moment in timp.
maybe i am just slow in getting close to people. you're there, you' re getting undressed - ai o oarecare teama - arat ok? si deja iti folosesti degetele de la picioare ca sa numeri: pana la el cati altii te-au vazut pe bune (nu cu ochii mintii) asa -. so what next? aha, stiu scenariu - l-am mai jucat deja. you know that thing you like, your girlfriend knows it from me. i love skin - soft and silky. you feel your hands are touching clear water. si cand am asta - vreau, vreau - lipseste ... whatever.
incercam altceva? pai si mie de ce nu imi spui? ma intorci, ma impingi where the hell am i suposed to know what is going on? aaaa, asta inseamna sa ai initiativa in pat? ce chestie dom'le ...
s-a terminat ? aha. stau cu capul pe perna (hai scuteste-ma si nu-mi oferi amabil bratul ca-ti amorteste degeaba) si ma intreb: mai incercam?


Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire