duminică, septembrie 16, 2007

the wind of change

am ajuns sa cunosc o specie tare ciudata de oameni. la prima vedere par a fi cei care te duc cu zaharelul pana sa gaseasca parul. apoi dupa ce apuci sa vorbesti cu ei, iti dai seama ca te-ai inselat. nu-s diplomati din astia. sunt preocupati de corectitudine. e vorba de corectitudine in general si judeca oamenii in functie de cat de corecti ii considera, in decizii sau comportament. ceea ce te nelamureste la ei, este ca de azi pana maine, ei si-au schimbat parerile in functie de directia din care a batut vantul corectitudinii. eu sunt oamenii despre care vorbeste radoihead in creep: i want a perfect body/ i want a perfect soul - doar ca mereu este altcineva supus unei analize minutioase.
intr-un fel sunt tentata sa gandesc la fel, doar ca ca acest criteriu nu se poate aplica asemeni unui backround in power point, definitiv si peste tot. in final si compromisul e o modalitate folosita pentru a face lucrurile corect. si compromisul nu are cum sa fie corect, nu?
traiesc o stare noua, de-a dreptul diferita pentru mine. am senzatia pufoasa ca apartin unui grup, ca fac parte din ceva, ca nu mai sunt doar eu. am sentimentul clar, ca sunt unde - desi nu inteleg de ce - ar trebui sa fiu. in general, ajungeam la constatarea asta, la mult timp dupa ce traversam o situatie asemanatoare - ma iutam in urma si intelegeam. acum e prima data cand stiu ca aici ar trebui sa fiu, in ciuda dorintelor mele de mai altfel. sper ca starea asta de listine sa nu se schimbe in rau.
ultimele 2 zile au fost nebune bine. mi-am serbat ziua in revenge cu bogdan si tibi, am dat examen de master si am fost la o nunta. sunt obosita.

Etichete:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire