miercuri, noiembrie 14, 2007

ma simt ca vitoria lipan

deci sunt asa de furioasa de n-am aer sa mai respir. ha, ce ma ucid masinile astea turbate. mai si cum isi bat ele joc de mine, ca imi ia o zi sa inteleg ce masa mare am schimbat prin setari de-mi apar lucrurile cum nu vreau eu. cuuuuummmm? si mai ales de ce? iconurile mele au, mai nou, background. and it - nu-mi mai da ciocolata si lasa-mi porcusoru' in pace ca nu stie sa cante hello, is there anybody out there - has to be easy to solve, nu? pai nu, ca deja sunt la a cincea varianta de sfaturi intelepte si nic, nic. mr. google i am asking for help, sunt singura afoana intr-un birou de dastepti care nu se complica sa invete lucruri din astea banale.
victorie!!!! am reusit, pot sa ma duc la masaaaaaaaa. inca o problema de mare importanta rezolvata. fac orice pentru confortul meu vizual. stai putin, de cand outlookul meu e albastru? ei lasa-l ca oricum e interesat doar de my dick size si eu asa ceva nu accept. pe mine ma intereseaza frumusetea interioara, da?
mi-am prezentat in stanga si dreapta victoria si nimic. nimeni n-a parut impresionat. eu m-am dus atunci la curs satula de nedreptatea si indiferenta lumii rele. unde la curs era cat p-aci sa adorm si ca rasplata ca n-am adormit la curs - desi era cat p-aci - mi-am luat o super geanta de postas - d-aia de emo chitz - de care sunt mediu de mandra. nu pot sa inteleg de ce nu ma mai bucur la fel de mult cand imi cumpar ceva. adica intr-un fel mi se pare normal sa-mi iau ce-mi pofteste corazonu si daca stau si ma uit mai atent, chiar ma enervez ca incep sa calculez cate zile de stat la birou a costat efectiv ultima traznaie.



si uite asa trecu degeaba pe langa mine inca o zi. da nu mi-e frica, sunt convinsa c-o sa ma treaca si altele la fel de elegant pe langa mine.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire