marți, ianuarie 15, 2008

fara mine

v-am povestit despre mihaela. v-am povestit dar nu crez ca ne-am inteles. oricum aseara m-am vazut cu mihaela care mi-a povestit cum a fost ea la radio guerrila, duminica seara, la petrecerea cu coliva. razboiul sfarsitului saptamanii parties in style. asta ar fi trebuit sa facem impreuna - dar eu eram acasa si faceam sarmale. am regretat si mi-am inecat amarul in celebra ciorba de fasole cu costita si ceapa de la carul cu bere. bine, am si ras putin ca mihaela chiar stie sa povesteasca. ma intreb, daca scrie cineva despre tine sughiti?
la desert, am avut parte si de o surpriza - ca doar era ziua mea :D (ai, ce rusine!) galustele cu castane au venit insotite de o buburuza geniala (e un fel de incrucisare de buburuza cu pinguin, cu ochii si zambetul lui betty boop - adica m-a atins fix in sufletelul meu mic si straniu), venita de la roma si de promisiunea ca ne ducem si noi la un concert cand le piere din gat sarmaua menestrelilor.
acum io trebuie sa merg sa cumpar o carte plus o cutie de creioane colorate, sa fac ceva treaba, sa merg la curs si sa exist in general. toate astea pana imi trece senzatia ca m-am intors in viata altcuiva si ca viata asta a altcuiva se desfasoara cu sau fara mine cam la fel.
due to lack of interest tomorrow is cancelled. ca sa nu mai zic ca mi-a intrat la apa pulovarul meu de iarna, total chiristmasy, cu fulgi de nea si ornamente cu tot.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire