joi, octombrie 30, 2008

i never knew

i never knew it takes so much work. i never knew it takes so much work. i never knew it takes so much work. i never knew it takes so much work. i never knew it takes so much work. i never knew it takes so much work. i never knew it takes so much work.

Etichete:

miercuri, octombrie 29, 2008

i kid me not

noaptea tarziu, la o caipirinha, un personaj simpatic mi-a cerut sa-i vorbesc despre ceva muncit de mine, ceva de care sunt mandra. naiva fiind m-am oprit cateva secunde in loc. am dat un search: there are no items matching your quarry. nici macar o chestiuta mica, mica. tot ce am lucrat pana acum se incadreaza cuminte in categoria munca - materiale cocolosite si regurgitate pana la platitudine. mai binele venit din 3 pana la 5 directii, dusman al binelui.



noroc ca nu m-a intrebat daca sunt fericita.

Etichete:

duminică, octombrie 26, 2008

dragul meu hotel

la hotel sinaia nu e la fel de frumos. in schimb e mult mai distractiv.

Etichete:

joi, octombrie 23, 2008

cam asa

am simtit intotdeauna momentul in care in viata celuilalt, mi se facea loc. fara sa mi se spuna, fara comentarii. eram acolo si stiam ca acolo era locul meu. m-am imprietenit cu viata de noapte desi stiam ca dimineata am cursuri, m-am jucat cu catelul desi era balos de lesinam cand il vedeam, am scris mesaje dragalase pe frigider, mi-am acceptat numele de alint. asta pentru ca toate au venit ca un semn, o usa deschisa, un gest care te invita la actiune.
am acum senzatia ca ma bat pentru fiecare milimetru, ca sunt intr-un razboi de cucerire e inutil si obositor chiar si atunci cand obtin ce vreau. chiar imi trebuie mie tot ce are sau nu de dat? si asta clar stiu ca nu e bine.
poate ar fi mai intelept sa propun o solutie de mijloc: hai sa nu ne incurcam reciproc.

Etichete:

luni, octombrie 20, 2008

jazz and more

in sibiu. doua zile si o jumatate de vineri furata, am functionat pe muzica, zambete si cafea.

Etichete: ,

marți, octombrie 14, 2008

like toxins in a tuna can

minunat ambalate.

Etichete:

luni, octombrie 13, 2008

about moving on








Etichete:

duminică, octombrie 12, 2008

FAQ1

can all problems be solved by having sex?

Etichete:

raspunsul era in bar, pe un scaun

cine ar fi crezut ca un concert la palatul copiilor ar putea sa fie atat de matur. pian, contrabas, chitare acustice, mandolina, percutii si tobe, viori, viola si un violoncel - simpla insiruire a instrumentelor e impresionanta (la fel si faptul ca le-am retinut). m-am simtit ca un invitat special in cabina de inregistrari. iar paula seling, cu pantofiorii ei aurii cu tot, e un guilty pleasure. that's it. daca aveti 2 ore de castigat aici se vinde timp.

Etichete:

joi, octombrie 09, 2008

instant crush


Agency: Adventa Lowe
Creative Director: Oleksiy Pasichnyk
Art Director: Alexey Demin
Illustrator: Vladimir Kuzmenko
Account Director: Olga Mamaeva

Etichete:

marți, octombrie 07, 2008

emotional roller coaster

up and down. down and up. now just going down. crashing i think it is called.


Etichete: