vineri, septembrie 29, 2006

ca tot e fotbal peste tot la TV



suspectez ca si acesta este un motiv de castig/esec in fotbal

summit

mi-a luat ceva vreme sa mai scriu. adevarul e ca nu prea am mai avut timp si motiv. de la munca plec la ore indecente si in continuare nu am casa. am o dispozitie in acord cu vremea de afara.
un om normal ar intreba de ce stai ? pai ce altceva as putea sa fac ?
am terminat in sfarsit minunea de carte de haruki murakami si am inceput guerrilla marketing (asa cadouri mai zic si eu).
ce fata dumnezeule ! nu e chiar comun sa te trezesti dimineata, in timp ce faci presa, cu o poza a prietenului sub nas. titlul de altfel era perfect - privind spre viitor.
in rest toata lumea pare a se duce fiecare pe calea lui, doar eu ca de obicei nu ma duc niciunde? de altfel unde as putea sa ma duc ? (da bine, stiu si acolo as putea ajunge dar nu sunt sigura ca ma primeste - si Stalin avea dubiile lui).
work, work, work... and some fun.

marți, septembrie 26, 2006

arta



well, this is somehow familiar.
a doua zi de munca, in care am aterizat, din nefericire, in alta parte decat la munca. da' oricum e cam pustiu pe aici si stiu ca asta e doar temporar, ca toata lumea afirma ca e extrem de mult de munca.
well inca nu stiu in ce lume sunt cu casa. sa vedem cum o invart si pe asta.
in rest poate ca e de rau augur dar ma simt bine. nici un fel de suparari existentiale, desi as cam avea motive. probabil e reactia mea speciala la noul job si la atmosfera de aici.

luni, septembrie 25, 2006

copywriting again

prima zi de munca. nu chiar cum ma asteptam. (da' ce mi se imtampla vreodata ce ma asteptam sa mi se intample ? - nu ma plang). sa vedem ce iese.

sâmbătă, septembrie 23, 2006

about deals

am observat (mai ales in filme) ca oamenii au obiceiul de a face intelegeri cu Dumnezeu in situatii critice: daca scap cu viata am sa fac asta si asta, am sa ma schimb, daca castig am sa donez, am sa impart....De la o vreme, de teama cliseului, etapa intelegerii cu autoritatrea superioara este insotita de o conversatie, asa ca de la egal la egal, in care cel care cere, isi recunoaste fie neincrederea fie lipsa de participare la viata religioasa.
In aceasta situatie nu pot sa nu ma gandesc la The Streets - Never went to church. Cantecul sustine o alta atitudine: de vreme ce atunci cand lucrurile mergeau bine nu ti-ai intors fata spre Dumnezeu ai putin respect de sine si descurca-te cum poti mai bine si atunci cand e greu. Pentru asta "he will pay you regard".

vineri, septembrie 22, 2006

unghii, melci, cuie

campanie sociala evident de o vechime inimaginabila.... they don't look cool just need some clothes...







well this one was just play funny! pardon memorabila ca asa se spune....


de pe meebo - sanchiu so very kind of you...

Vrei sa ai casa la munte? Vrei cea mai tare masina de pe piata? Vrei vila la mare? Vrei sa iti petreci vacantele in Seychelles? Magazinul nostru iti ofera o gama variata de cuie in care sa iti pui pofta.

cadouri


why would friends buy you this for your birthday?


gaetan soucy - ma rog cartea nu te lasa chiar fara griji!

enter the copywriter

am fost aseara la concert hotel fetish si tepi zepi in el comandante. prilejul - reintalnire. surprize si premii de consolare ? desigur ca de obicei.

some music

lydia liked me

am cautat de asemenea si:


Artistic statement

We play rock'n'roll. And we have no doubt about that. Let the journalists be our guides and tag us further on. Basically our band sounds dirty, distorded, with screaming guitar solos. The vocals, sometimes shouted, spoken or whispered, bring up forward the twisted lyrics in a very personal manner. The melodic bass line and the simple, dynamic drum rithms are the main structure of the musical arrangement. The lyrics are telling stories from imaginary worlds, revealing characters with distorted personalities, always exagerating, setting up situations with no meaning, sometimes leading to ends drowned in a complete madness. They are pure fun yet very serious. Once the debut album was recorded, the band evolved to its next level, leaving behind the old dark songs and making its first step towards a powerful sound.

Motto: Dirty Sounds for Porn People



do like the motto!

si am mai gasit si coperta de album:





joi, septembrie 21, 2006

all a matter of style and grace



i thought they are fun. every day life facts to promote a science magazine...



schimbam putin perspectiva si dam viata norilor. liberul arbitru in varianta light.

eram datoare cu o cautare

muzici noi

blinded by the lights

london bridge

miercuri, septembrie 20, 2006

ce a scris cineva de ziua mea !

eu nu puteam scrie mai bine ... asa ca jos palaria..

Am o clipa si vreau sa o pierd. Sunt dispus sa o las sa-mi scape printre degete. Este o clipa dominata de o nesimtita stare de plictiseala. E ca atunci cand te bucuri ca traiesti o noua frumoasa si insorita dimineata. Te repezi sa deschizi geamul si sa te lasi cumva aerisit. Odata deschis geamul dispare zambetul pentru ca in loc sa te pocneasca aerul curat te trezesti poluat de omleta vecinului. Ziua e ok, nu e defecta, asta e clar. Cumva incepe prost. Ridurile aparute dimineata sunt cele mai greu de inlaturat. Nu ai destula crema noaptea pentru a putea ascunde batranetea, si de fapt de ce trebuie sa te dai cu crema noaptea? Nu cumva e prea tarziu?

Am o clipa plictisitoare pe mine care nu-mi da pace. As putea sa o schimb asa cum faci schimb de pietre la un joc de remy. Cred ca piatra mea e mare. Dureaza prea mult. As schimba clipa mea cu clipa ta daca asta ar insemna sa ma gasesc pe varf de munte intr-un moment de maretie. Unul din momentele alea in care parca ochiul nu poate cuprinde decat un intreg. Probabil ca o femeie ar vedea mult mai multe detalii. Clipa la schimb ar face bine sa ma duca intr-un salon de masaj in care sa beneficiez de un tratament promotional. Sunt multe cate as schimba la clipa mea, numai sa ma faca sa simt ceva. Nu-mi gasesc clipa preferata in toate cele cate le doresc eu. Poate ai tu o oferta mai buna. Schimbam o clipa impreuna?

Monday September 4, 2006

Bucuresti




Some things just don't change! Restul? Restul e trecator.

you'll remember me for the rest of your life

pentru mine suna ca o amenintare si mai putin ca o promisiune. asta probabil pentru ca sunt o mica fricoasa. totusi nu ma pot opri de la a ma intreba: "Pe cine voi tine minte toata viata?" In afara de parinti, frati si surori, rude apropiate cine altcineva mai are onoarea de a ma acompania de-a lungul anilor ? raspunsul romantic e desigur prima persoana de care m-am indragostit. dar si aici sunt mari pericole pentru ca trece timpul si detaliile sunt din ce in ce mai vagi. doar celulele si terminatiile mele nervoase sufera de Parkinson ?
apoi te gandesti desigur la prieteni, cei din liceu si din facultate. realitatea insa are neplacutul obicei de a infirma acesta presupunere. ne vedem la zile de nastere, ne miram ce salarii mai avem si ce job-uri. ma rog aici depinde si de omul care isi alege prietenii (cred ca exista tone de persoane care m-ar contrazice si ar spune ca au prieteni care ar face orice pentru ei si ei la fel).
acum ajung la varianta care ma interesa. oamenii care ti-au facut rau. pe ei ii porti cu tine constant. in teama de a nu avea iar aceeasi soarta, in sfaturile pe care le dai celor pe care ii vezi in situatia in care ai fost si tu odata, in felul in care ii tratezi pe cei pe care probabil eronat ii suspectezi de intentii agresive. so, as always de-a lungul anilor pastrez tot ce e mai rau nu? asta inseamna cumva instinct de conservare?

Etichete:

marți, septembrie 19, 2006

still looking for shelter

despre ideea mea de a respecta zilele. am auzit de dimineata la Guerrilla ca azi e ziua in care se vorbeste marinareste. nu de mult a fost ziua pompierilor, a muntelui, banuiesc ca e si o zi a marii - bine banuiesc ca exista si o zi de lupta impotriva cancerului testicular!!!bun. daca as respecta toate aceste zile cu siguranta ca as reusi sa vad tot, sa fac tot si sa nu ratez chiar nimic. in fix 365 de zile as avea atitudinea de star pop sictirit care a facut inconjurul lumii de cateva ori, crede ca nu mai e nimic de vazut, se refugiaza in droguri, redescopera lumina prin kaballa (sau cum se scrie) si traieste inca doi-trei ani impacat cu ideea ca va muri de SIDA. well. cam atat am putut imagina in drum spre munca. mai aveam ceva de zis despre prietene perfecte cu prieteni perfecti dar nu se merita.

Etichete:

luni, septembrie 18, 2006

looking for shelter

i don't take bad news well, mai ales dimineata si mai ales luni dimineata! n-am intrat la master -nu stiu de ce sunt surprinsa! abia astept sa-mi schimb job-ul. ciudat nu am simtit nevoia sa ma laud cu noua slujba ieri printre Pr-isti si asistenti bancari. presimt iar o saptamana de lipsa de energie, probabil si de la raceala care imi da tarcoale.

Etichete:

vineri, septembrie 15, 2006

amintiri



CORECT:.................................GRESIT:
Fii cuminte!................................Fi cuminte!
Nu fi fraier!................................Nu fii fraier!
Să fii punctual............................Să fi punctual.

Etichete:

language with a twist

Sadie Frost is a very lucky lady.


Yes, sure, she's faced with the indignity of wearing some really ugly ankle boots, but I'm pleased to report that she was not -- as I initially thought -- the victim of a tragic, senseless avian accident in which a bird drove itself into her skull and died there, permanently lodged in her ear.

No, it was something much more mundane.





Etichete:

first day of school

Se simte in aer, nu-i asa? Multi pusti cu buchete de flori in mana, fetite cu fundite (inca mai exista)
sunt iar in drum spre fara casa. deja incepe sa fie ceva obisnuit. maine am examenul de master la care ma voi face de ras in mod colosal. dar ce mai conteaza. se petrec si lucruri de bine in lumea asta. revenim mai tarziu.

de mult prea mult timp nu am mai avut o zi in care soarele sa straluceasca si eu sa-l vad, sa cante pasarele si sa spun ce daca Becalli si-a cumparat o decoratie si fostul meu sef nu vrea sa imi dea ultimul salariu. Fuck them! They are on the bad side where bad shit happens! I am on the dark side where they have cookies!






Etichete:

marți, septembrie 12, 2006

aberare humanum est

“Nu uita ca sunt femeie. Te pot minti cu zambetul pe buze.”
asta e adevarat dar ma intreb la ce foloseste? pentru ca oricum adevarul are prostul obicei de a iesi la lumina - banal stiu - mai ales atunci cand chiar se vrea deschiderea ochilor, luminarea mintilor.
nu stiu daca numai mie mi se imtampla chestia asta. sa o numim suparare post mortem. nu vorbesc despre momentele in care ceea ce aflii este atat de socant incat nu ai reactie imediata - ai motive sa fii suparat dar nu stii cum sa exprimi cantitatea de suparare acumulata (am i not an artist?) - ci de acele momente in care un motiv de suparare, pe care atunci cand s-a petrecut l-ai ratat iti sare in minte. pai si atunci ce faci? ca de suparat esti suparat, sa-i sari persoanei respective la gat si sa-i spui ceva de genul mai stii atunci cand tu ai zis si eu am raspus, sa stii ca m-am suparat ca ai zis nu stiu ce.... complicat, nu? pai si ce poti sa faci altceva decat sa lasi de la tine? nici macar nu poti sa spui ca esti ranchiunos din fire de vreme ce la momentul t0 (sa traiasca fizica) nu ai avut nimic de comentat.
anger as a gift, no?
azi ma voi duce la administratorul caminului in care am stat in vara asta sa ma rog de el -mergem cu saru-mana - sa primeasca spaga si sa cumpar o camera pentru anul asta. unul din dezavantajele terminarii facultatii i guess. nu are rost sa subliniez cat de absurda mi se pare situatia (ca am muncit o vara ca sa am unde sa stau). lasa ca ma fac eu mare si razbunarea va fii crunta (de unde iau eu neste smileys sadici?)

Imagineaza-ti ca esti pus in urmatoarea situatie: printr-un concurs oarecare de imprejurari, ai castigat dreptul ca o banca sa-ti verse in cont in fiecare dimineata 86400 $. Trebuie sa respecti doua reguli:
  • ceea ce n-ai cheltuit intr-o zi nu se adauga la contul din ziua urmatoare, ci se pierde
  • banca poate oricand sa se retraga, fara nici un preaviz
Ce ai face cu acesti bani ?! Gandeste-te bine, apoi citeste continuarea…
Aceasta banca este timpul… in fiecare dimineata primesti 86400 de secunde, pe care nu poti sa le pui deoparte, odata trecuta ziua, ele sunt definitiv pierdute… De aceea incearca sa le folosesti cat mai bine, facand cat mai frumoasa viata celor din jurul tau si viata ta. Straduieste-te ca fiecare secunda sa conteze, pentru ca ea va fi altfel pierduta, iar banca poate in orice moment sa spuna ca nu mai este dispusa sa continue jocul… Si gaseste-ti timp sa trimiti acest mesaj celor care sunt prea grabiti sa-si aminteasca sa pretuiasca fiecare secunda.

well how cheesy is this, ha? si cu cele 20 de minute pe care le petreci intrafic, la stop, asteptand liftul, stand la coada, ce faci? cum le traiesti la maxim? stai in autobuz agatat de o bara si te chinui sa citesti ceva (de preferinta nu libertatea), iti pui in fiecare saptamana muzica noua pe player si incerci sa o asculti pe toata (iti largesti deci orizonturile). to be discussed.

anyway:

ca doar azi e ziua pompierilor!

Etichete:

Left side - right side?




You Are 40% Left Brained, 60% Right Brained



The left side of your brain controls verbal ability, attention to detail, and reasoning.

Left brained people are good at communication and persuading others.

If you're left brained, you are likely good at math and logic.

Your left brain prefers dogs, reading, and quiet.



The right side of your brain is all about creativity and flexibility.

Daring and intuitive, right brained people see the world in their unique way.

If you're right brained, you likely have a talent for creative writing and art.

Your right brain prefers day dreaming, philosophy, and sports.

Are You Right or Left Brained?

Etichete:

what type of blog do you write?




Your Blogging Type is Pensive and Philosophical



You blog like no one else is reading...

You tend to use your blog to explore ideas - often in long winded prose.

Easy going and flexible, you tend to befriend other bloggers easily.

But if they disagree with once too much, you'll pull them from your blogroll!

Etichete:

Isn't that sweet! but it's wrong!


"De ce să nu avem dreptul să criticăm, să-i considerăm pe unii tâmpiţi şi săraci cu duhul, sub pretext că am părea acri şi geloşi? Toată lumea se comportă ca şi cum am fi cu toţii egali, ca şi cum am fi cu toţii bogaţi, educaţi, puternici, albi, tineri, masculi, fericiţi, sănătoşi, cu o maşină mare… Dar asta nu e adevărat. Aşadar, am dreptul să fac scandal, să fiu prost dispusă, să nu zâmbesc fericită tot timpul, să-mi dau părerea când văd lucruri anormale şi nedrepte şi chiar să insult oamenii. E dreptul meu să protestez."

"M-am hotarat sa devin prost" de Martin Page

can i find it funny? nu ca nu mai sunt de acord cu afirmatiile sau ca mi se par deplasate, doar ca...sunt nerealiste. pentru ca va trebui sa ascund de multe ori ce cred si ce simt, pentru ca am invatat deja ce e mai bine pentru mine.

imi aduc aminte de profa de filo din liceu si atitudinea ei sictirita. o detestam. poate pentru ca stiam ca are dreptate si nu poti sa ramai la infint o zambiluta dulce si nevinovata. sau poate pentru ca desi alegi sa fii "sweet" au altii grija sa ai si o cantitate de bitter in sange. multa furie. gusfraba nu mai ajuta, nici cafeau si nici o jumatate de ora de pace si liniste. ce altceva?
in fiecare dimineata ma trezesc mai obosita. nu pot sa dorm din cauza zgomotului, a tampitilor care la doua noaptea se intorc din club tipand, a cainilor care umbla noaptea in haita. si ma trezesc nauca. plec la munca. ascult emisiunea de dimineata de la guerrilla pe drum. how can they make jokes and smile every day is beyond me! oricum vreau si eu masaj sau un pumn de somnifere sa dorm nederanjata. nu e gata eseul ala! ma gandesc daca chiar vreau sa mai am si asta de facut!

Etichete:

arta in stare pura


As da discounturi de la mine / Sa mai lucrez un an cu tine / Voi munci la disperare / Desi bugetul nu e mare /

As da zile de la mine / Sa iasa macheta bine / Tu m-aduci la disperare / Iarasi vrei sigla mai mare /

Intr-o singura zi cu tine, imi dai cinci briefuri / Vin l-agentie, le pun pe hartie / Cer prostie, incerc o smecherie /

La creatie nu le pasa / Rad de mine, beau, se distreaza / Nu lucreaza / Ah, ce ma enerveaza /

As da discounturi de la mine / Sa mai lucrez un an cu tine / Voi munci la disperare / Desi bugetul nu e mare /

As da zile de la mine / Sa iasa macheta bine / Tu m-aduci la disperare / Iarasi vrei sigla mai mare /

Suna telefonul, aud vocea ta / Ce s-a intamplat, spotul n-a intrat / ??? a-i de rahat /

Vrei redifuzare, ceri penalizare / Care-i vina mea ca tu n-ai vanzare / Nu ne enervam, o s-o rezolvam /

As da discounturi de la mine / Sa mai lucrez un an cu tine / Voi munci la disperare / Desi bugetul nu e mare /

As da zile de la mine / Sa iasa macheta bine / Tu m-aduci la disperare / Iarasi vrei sigla mai mare /

Etichete:

luni, septembrie 11, 2006

In the groove


Underwear Goes Inside The Pants


Why is marijuana not legal? Why is marijuana not legal?
It's a natural plant that grows in the dirt.
Do you know what's not natural?
80 year old dudes with hard-ons. That's not natural.
But we got pills for that.
We're dedicating all our medical resources to keeping the old guys erect,
but we're putting people in jail for something that grows in the dirt?

You know we have more prescription drugs now.
Every commercial that comes on TV is a prescription drug ad.
I can't watch TV for four minutes without thinking I have five serious diseases.
Like: "Do you ever wake up tired in the morning?"
Oh my god I have this, write this down. Whatever it is, I have it.
Half the time I don't even know what the commercial is:
people running in fields or flying kites or swimming in the ocean.
I'm like that is the greatest disease ever. How do you get that?
That disease comes with a hot chick and a puppy.

The schools now: It is all about self-esteem in the schools now.
Build the kids' self-esteem, make them feel good about themselves.
If everybody grows up with high self-esteem, who is going to dance in our strip clubs?
What's going to happen to our porno industry?
These women don't just grown on trees.
It takes lots of drunk dads missing dance recitals before you decide to blow a goat on the internet for fifty bucks.
And if that disappears, where does that leave me on a Friday night with my new high speed connection?

Masterminds are another word that comes up all the time.
You keep hearing about these terrorists masterminds that get killed in the middle east.
Terrorists masterminds.
Mastermind is sort of a lofty way to describe what these guys do, don't you think?
They're not masterminds.
"OK, you take bomb, right? And you put in your backpack. And you get on bus and you blow yourself up. Alright?"
"Why do I have to blow myself up? Why can't I just:"
"Who's the fucking mastermind here? Me or you?"

Americans, let's face it: We've been a spoiled country for a long time.
Do you know what the number one health risk in America is?
Obesity. They say we're in the middle of an obesity epidemic.
An epidemic like it is polio. Like we'll be telling our grand kids about it one day.
The Great Obesity Epidemic of 2004.
"How'd you get through it grandpa?"
"Oh, it was horrible Johnny, there was cheesecake and pork chops everywhere."

Nobody knows why were getting fatter? Look at our lifestyle.
I'll sit at a drive thru.
I'll sit there behind fifteen other cars instead of getting up to make the eight foot walk to the totally empty counter.
Everything is mega meal, super sized. Want biggie fries, super sized, want to go large.
You want to have thirty burgers for a nickel you fat mother fucker. There's room in the back. Take it!
Want a 55 gallon drum of Coke with that? It's only three more cents.

Sometimes you have to suffer a little bit in your youth to motivate yourself to succeed in later life.
Do you think if Bill Gates got laid in high school, do you think there'd be a Microsoft?
Of course not.
You got to spend a long time in your own locker with your underwear shoved up your ass before you start to think,
"You'll see. I'm going to take of the world of computers! I'll show them."

We're in one of the richest countries in the world,
but the minimum wage is lower than it was thirty five years ago.

There are homeless people everywhere.
This homeless guy asked me for money the other day.
I was about to give it to him and then I thought he was going to use it on drugs or alcohol.
And then I thought, that's what I'm going to use it on.
Why am I judging this poor bastard.
People love to judge homeless guys. Like if you give them money they're just going to waste it.
Well, he lives in a box, what do you want him to do? Save it up and buy a wall unit?
Take a little run to the store for a throw rug and a CD rack? He's homeless.
I walked behind this guy the other day.
A homeless guy asked him for money.
He looks right at the homeless guy and says why don't you go get a job you bum.
People always say that to homeless guys like it is so easy.
This homeless guy was wearing his underwear outside his pants.
Outside his pants. I'm guessing his resume isn't all up to date.
I'm predicting some problems during the interview process.
I'm pretty sure even McDonalds has a "underwear goes inside the pants" policy.
Not that they enforce it really strictly, but technically I'm sure it is on the books.

asta m-a fascinat pe mine de dimineata - era luni - si aveam nevoie de o doza serioasa de contemporary criticism ca sa ma trezesc. bun. am mai auzit si o reclama cu neste prosoape care ar trebui sa putrezeasca, dar nu pana la sfarsit caci evident s-a terminat bateria de la player. astept sa aud finalul.

Etichete:

duminică, septembrie 10, 2006

Fire

am sarbatorit cei 23 de ani impliniti saptamana asta in Fire. Prietenii mei nu prea au nici o treaba cu genul asta de club - sincer intotdeauna mi-a placut asta - si au venit putin cam fara chef. cred ca au plecat putin cam cu chef, mai ales ca am stat pana pe la trei. desi am ajuns acasa la cinci. Ce am facut doua ore? Pe banca in fata caminului ....

putin important. am facut poze si am barfit, am retinut mireasa minunata furata in fire (am pus pe to do list - when or if I get married will remember to write instructiuni de furat mireasa + 1-2 alternative vestimentare).


am zambit ca o tampita fara motiv si in general m-am simtit bine (ca acasa). incep sa ma impac cu ideea ca that time in my life is well, over si ca cel mai intelept pentru mine e sa let go.

nu are rost sa mai vorbesc de intalnirea de gradul trei de la motoare. m-am purtat iar ca un copil suparat - desi de acum inainte nu mai am motive sa cred ca nu ma recunoaste. Tot ce a trecut a trecut... (acest subiect nu e oricum inchis).

in week m-am uitat la you can count on me - un film despre relatiile dintre frati - as they put it siblings - si cat de greu poate fi sa accepti alegerile unei persoane de care esti legat prin sange.

Etichete:

joi, septembrie 07, 2006

Green Hours pro sau contra!

Se pare ca se inchide Green. cum imi place locul si imi plac oamenii zic ca e pacat. totusi nu pot sa nu observ ca locatia in sine nu este tot ce inseamna green. de aici si link-ul de mai jos, o idee in contra:
umbla vorba prin targ
acum as vrea sa gasesc si un articol pro. ceausescu era legal
azi ma inscriu la master si sper sa trimit ceva la ars adv.

Etichete:

miercuri, septembrie 06, 2006

10 things i hate about me - or not?

eram pornita sa scriu despre cele 10 lucruri care imi plac la mine si am ajuns - this is the wrong way?...

1. arat in fiecare zi exact cum ma simt, sunt o carte deschisa si totusi sunt deseori acuzata de a fi ermetic inchisa
2. nu pot sa retin un nume sau un banc nici sa ma omori - don't hold that against me; singurul numar de telefon pe care il stiu e cel de acasa
3. am permis de conducere si 23 de ani - nu stiu care e dreapta si stanga decat dupa minim 5 secunde de meditare
4. merg la cumparaturi in fiecare week-end - nu sunt nici deprimata, nici trista - i just love it!
5. i'm a control freak
6. nu beau lapte de ani de zile - aveti idee cat de bun e laptele de soia?
7. deseori ma aflu intr-o inocenta necunostinta de cauza, cu toata ca job-ul meu nu imi permite asa ceva - daca s-a spus ceva amuzant si nu zambesc e din cauza ca nu am auzit (eram plecata in orasul de la capatul lumii)
8. nu ma pasioneaza nimic mai mult de doua saptamani - in afara de ceea ce fac
9. pastrez tichetele de la concerte, piese de teatru sau evenimente la care particip, pe care le organizez - notez constiincios data si impresii (ajuta cand esti deprimat)
10. sunt singurul om de pe lumea asta care stie cum se desface o banana
11. inca mai gasesc pretexte sa ies in ploaie si sa ma plimb noaptea pe Lipscani

In alta ordine de lipsa de idei: se desparte Vama Veche. Fanul din mine, dat afara din Laptarie cu forta la un concert de-al lor e putin trist. Nu imi place noua directie - la radio si fericire in rate nu sunt chiar my cup of coffee, desi ok ca sound. am fost la lansarea de la sala palatului si daca vama veche noua va canta ce a cantat tipul de la clape, lucrurile nu stralucesc.







luni, septembrie 04, 2006

happy birthday to me!


am mai scris post-ul asta si l-am sters asa ca ... lasa! asta e tot!

Etichete:

evian is naive backwards

sunt ferm convinsa ca stiam asta de ceva vreme dar vroiam sa introduc filmul pe care l-am vazut in week-end. reality bites e pentru mine un film genial. nu cred ca e capodopera a cinematografiei dar se bucura de elementul sincronizare. e povestea unui grup de prieteni care tocmai termina facultatea si incep confruntarea cu ... viata. solutiile lor temporare si intrebarile pe care si le pun nu imi sunt straine de aceea chiar m-am putut identifica.

am mai fost si la carturesti sa cumpar o carte - cadou de ziua mea, de la mine, pentru mine - si nu m-am putut abtine sa nu iau ceva de Haruki Murakami. sunt trendy cu ceva delay. claudia avea dreptate cartea e geniala, abia astept sa o termin.

am gasit si o poza pentru ziua de azi. nu prea are o legatura, dar sa recunoastem chiar e made in RO. despre romani:



sâmbătă, septembrie 02, 2006

sHOPPING CENTER


YAP! desi aseara aveam o dispozitie below sea level acum ma simt mai bine! dupa discutia cu el padron am ajuns la urmatoarea concluzie:
  • search search search for a better job - but he doesn't need to know
  • liar liar liar - big fat liar
Acestea spuse interviul a fost incredibil, chiar ca a meritat cei 200000 pe care i-am dat pe taxi (din nou particular, parca am o chemare pentru a cheltui bani aiurea). sa vedem ce iese din ce mi-au dat de facut, oricum e bine de stiut ca sunt pe lista scurta! a boost for me, myself and I.
in sfarsit nu se mai fumeaza in tren dar ca conteaza ca oricum nu merg la mare in septembrie cum imi doream. no stuffstock this year. nu e sa fie? or I just don't want it bad enough!

Etichete:

vineri, septembrie 01, 2006

opaline



e un cantec de la dishwalla (cred ca asa se scrie). as putea sa dau un search pe google dar prefer sa imi inchipui ca e vorba despre o sticla de culoarea norilor. cam asta imi spune mie melodia asta.

anyhoo. ieri am prins ultimele raze de soare, caci se pare ca a trecut vara asta. just walking aroud, fara scop precis sau directie pentru cateva minute. control de realitate, fara casti si ganduri duse in alta parte. oameni, certuri, zambete. nu s-a schimbat nimic, sunt toate acolo....

a inceput numaratoarea inversa. mai sunt 4, 3, 2, 1 zile pana la ziua mea si oficializarea monstruoasei varste de 23 de ani. sunt o baba!!!! ca mai e pana la 25 si apoi 35 cu pisica in brate!!! un pas!!

aujurd' hui am un interviu. incep sa imi pierd speranta. nu mai cred ca se va intampla ceea ce vreau eu. sa fie pentru ca nu cred suficient de mult in mine sau pentru ca chiar nu ma pricep? trying can't hurt anyone but me.

intr-o lume in care pana si masinile de spalat au sase simturi, incep sa ma simt putin depasita. uneori nici macar intuitia feminina nu ajuta.


Etichete: